lidka87 28.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hej! dopiero zaczynam moją przygodę z forum, bo tez dopiero zabieram się za budowę moze mi ktoś polecić solidną firmę sprzedającą okna ? byłabym bardzo zobowiązana! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hej! dopiero zaczynam moją przygodę z forum, bo tez dopiero zabieram się za budowę moze mi ktoś polecić solidną firmę sprzedającą okna ? byłabym bardzo zobowiązana! pozdrawiam serdecznie a gdzie ta firma ma Ciebie znaleźć obstawiam ...Pyrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.03.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 tak dodrze trafiłes poznan i okolice zaczynamy budowę w siekierkach za swarzędzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomka_a 02.03.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 polecam okna Okno - Plastu . mam takie właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 02.03.2007 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dziękuję bardzo dzisiaj byłam w 8 firmach na góreckiej też zobaczymy wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts