zk140t 28.02.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Słyszałem na ten temat wiele opinii. Większość moich rozmówców jast na TAK. Mówią, że chroni dom przed zacinającym deszczem i wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 01.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ale jak wyglada !!!! Pełna wiocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman1591 01.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 De gustibus.... jeśli chodzi o względy estetyczne.Jeśli zaś chodzi o względy funkcjonalne ciekawe były by opinie osób które się na to zdecydowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 01.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dla mnie a fe Nigdy bym na swoim domu tego nie zrobiła. Nigdy mi się to nie podobało i nigdy podobać mi sie nie będzie. Masz rację Ploszku zajeżdża wiochą! Masz taki piękny projekt domu i chcesz ten dom tak oszpecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 sz rację Ploszku zajeżdża wiochą! tak samo jak domy z dwu-spadowymi dachami sorry za ironie, ale takie teksty powoduja u mnie opadanie konczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 sami u nas na forum miastowi sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 01.03.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dach 2 spadowy to oszczednosca jak pewnie wiesz na wioskach stoja "klocki" z plaskimi dachamia siding to ani oszczednosc ani uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 01.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Zacinający deszcz i wiatr powodem do montażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dach 2 spadowy to oszczednosc a jak pewnie wiesz na wioskach stoja "klocki" z plaskimi dachami a siding to ani oszczednosc ani uroda po pierwsze chromole oszczednosc, po drugie mam klocka i to oblozonego sidingiem, po trzecie patrz pierwsze, po piate jak sie komu podoba .... i mozemy sobie tak dyskutowyc do ... nigdy tylko czy komus to pomoze w czym kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Oczywiście ładne czy brzydkie to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje.Siding swoje zadanie spełnia ale to tylko imitacja drewna. Nie do każdego domu taka elewacja pasuje pod względem architektonicznym (nie jest to elegancka elewacja). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 20.03.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Zacinający deszcz i wiatr powodem do montażu ? Patrzę na moje zalane deszczem tynki i myślę, że deszcz i wiatr mogą być czynnikami wpływającymi na wykończenie elewacji. Kilkudniowy deszcz zaszyje wilgoć na kilka miesięcy w najlepszym nawet tynku. I to mnie martwi. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts