piter12 03.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 To jaki sprzęt polecie chodzi mi o sprzęt do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 03.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 To jaki sprzęt polecie chodzi mi o sprzęt do zabudowy Ja do zakupu sprzętu mam jeszcze trochę czasu, więc nie robiłam dokładnego rozeznania. Pozostały sprzęt do zabudowy poza lodowką - mam mikrofala i zmywarka firmy TEKA, płyta grzejna i piekarnik - Amica i z tym nie mialam żadnych problemów - choć np. jeśli chodzi o zmywarkę zamierzam sprawdzić, gdzie nastepna moja zmywarka ma bezpiecznik - bo w przypadku teki żeby dostać się do bezpiecznika trzeba wyjąć zmywarkę z zabudowy i polożyć i dopiero pod spodem są bezpieczniki - makabra. Nie robiłam jeszcze rozeznania co do nowego sprzetu, ale wiem, że takie rzeczy jak np. dostęp do bezpieczników będę sprawdzała - bo wyciąganie calego sprzętu z zabudowy do wymiany jednej małej bzdurki co zajmuje 5 minut to zabawa w mom przypadku na 2 godziny - zdjęcie cokołow itd np. i w nowym domu będę chciała, jeśli tylko się da tego uniknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 moja kolezanka ma zmywarke Candy , myje naczynia pozal sie Boze nie wiem co to za model , ale ma ok 5lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 06.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Nigdy jużnic nie kupię Candy ( dołącza do zestawu: Amica, Sony, Gorenje). Ale Candy z tego tałatajstwa najgorsze. Mam kuchenkę, płytę i okap. Okap - jest OK, piekarnik za ciasny!!! Nie mieszczą się dwie blachy, przypala owszem - całkiem nieźle. Płyta - nie porozumienie totalne. Garnki sie nie mieszczą obok siebie, nawet te całkiem proste, zawsze cos stoi nie na środku. Własnie wybieram sie do reklamacji, bo jak włączę dwa palniki, to po godzinie nagrzewa sie CAłA PłYTA tak, że aż parzy. O zużyciu prądu nawet nie myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 06.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A ja narzekam na pralkę Candy model holiday1000 (to model wąski) - źle wypłukuje pranie, zapychają się wloty na proszek i płyn, trzeba je czyścić po każdym praniu, bardzo gniecie pranie nawet na najniższych obrotach (być może to przez wąski bęben). Zalety? Przejrzysty programator nic więcej. Użytkuję ją 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 06.03.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 przylaczam sie do wielbicieli candy mialam pralke candy, z ktorej po roku uzytkowania zaczela schodzic farba. Po 3 latach cala klapa (pralka ladowana z gory) byla juz skorodowana. Z wielka radoscia pozbylam sie wyzej wspomnianego sprzetu 3 miesiace temu. W mojej lazience zagoscil Bosch, ktorego moge polecic szczerze kazdemu szukajacemu pralki cichej i ekonomicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 07.03.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pisałam w innym wątku o "sympatycznym " kierowniku działu reklamacji Candy ,panu Krawczyńskim i o arogancji jeszcze innej baby z siedziby w Warszawie .Wszystkie rozmowy z nimi były nieprzyjemne ,gdyż wpierali mojemu synowi że to on jest sprawcą uszkodzenia .Sprawa dotyczyła pokrętła ,które ma wadę, bo ścierają się oznaczenia programów ,a jest ono zabudowane przezroczystym plastikiem i z zewnątrz nie ma możliwości przy nim nic zrobić .Gdyby znali swoje produkty to wiedzieliby ,że to niemożliwe .Sprawa niby błaha ,ale sposób załatwiiania reklamacji dyskwalifikuje tę firmę całkowicie .Polecam natomiast albo Boscha ,albo Simensa .Mój szwagier pracuje w zakładach Boscha w Monachium i wiem ,że jest to solidny sprzęt ,który na wszystkich etapach produkcji jest poddawany nieustannej kontroli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_v_o 10.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 przylaczam sie do wielbicieli candy mialam pralke candy, z ktorej po roku uzytkowania zaczela schodzic farba. Po 3 latach cala klapa (pralka ladowana z gory) byla juz skorodowana. Z wielka radoscia pozbylam sie wyzej wspomnianego sprzetu 3 miesiace temu. W mojej lazience zagoscil Bosch, ktorego moge polecic szczerze kazdemu szukajacemu pralki cichej i ekonomicznej. Jaki model Boscha wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 08.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Może ktoś ma lub może coś o niej powiedzieć. Jest to najtansza indukcja, więctrochę mam obawy o jakość.http://www.ceneo.pl/530452 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka 25.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 a co sądzicie o okapie: http://www.ceneo.pl/;0038795;02322.htm czy lepiej ten: http://www.euro.com.pl/okapy/opis-bosch-dke665a.bhtml prosze o odpwiedz, za candy przemawia;- jest cichy 30 dB, - 700m3/h natomiast za bosch przemawia marka. Nie wiem co robić, a musze decydować, mam kilka dni zaledwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pgt 28.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam,szukam jakiegoś piernika elektrycznego (do 1000zł). Póki co znalazłem Candy 602 X, czy ktoś ma z Was piekarnik tej firmy? Jak się ona Wam sprawuje, a może możecie polecić jakiś inny aby zmieścić się do 1000? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 28.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Użytkujemy pralkę, piekarnik, lodówkę, okap oraz płytę gazową tej firmy od kilku lat i działają bez zarzutu. (tfu, tfu ) Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 29.07.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 A czy ktoś z przeglądających ten wątek użytkuje może suszarkę do ubrań Candy? Szukam opinii, sprzęt kusi ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kierzykowski 03.10.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Jeśli chcesz opinii to miałem do czynienia ze sprzętem CANDY przez pewien czas (mieszkaliśmy z teściami) i nie było z nim żadnych problemów zarówno w łazienka pralko-suszarka jak i w kuchni kuchenka i microfala z tej firmy. Fajne rozwiązania wprowadzili, że w tych nowszych urządzeniach masz możliwość obsługi smartphonem, niekiedy się to przydaje, np. wstawiasz obiad do mikrofali i włączasz 3 minuty przed wejściem do domu. Jeden z przykładów, sprzęt ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts