rudy 007 01.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 moja działka okazało sie znajduje się w odległości 300 m od planowanej obwodnicy tranzytowej , czy macie może jakieś doświadczenia czy te 300 m to wystarczająca odległość czy trzeba dokupić zatyczki do uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanusiaS 01.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 300 to chyba wystarczy. Dom w którym obecnie mieszkam mieści się kilkanaście metrów od lokalnej drogi i to nie jest dobre rozwiązanie. Niby taka sobie droga a hałas ogromny. Nie można w spokoju oglądać telewizji z otwartym oknem I na dodatek te spaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 02.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Od mojej w odległości ok. 400-500 m (wg geodetów w gminie) poleci krajowa S-7, oczywiście jak zdobędą kasę. Nie zamierzam się bardzo stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 03.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Oj moi drodzy nie ma co dramatyzowac. Zawsze mozna przykuc sie do drzewa, kamienia, lub czegokolwiek i zablokowac budowe obwodnicy ..... .... i po klopocie z nadmiernym halasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maindra 04.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 U nas tez bedzie - od dość ruchliwej ulicy 300 metrów, a od obwodnicy jakis kilometr. Ja tam sie tym nie przejmuje, ta odległośc jest wystarczajaca i nic nie słychac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 05.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 U mnie też będzie 300 metrów od drogi ekspresowej. Pewnie błogiej ciszy na zewnątrz nie będzie, ale w środku nie przewiduję, aby było cokolwiek słychać. Jak nie można drogi usunąć to trzeba ją pokochać. Przynajmniej łatwy dojazd będzie, bo do wjazdu na trasę będę miał 1,5 km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 06.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja mam 200m od szosy i trochę ją słychać - dlatego zaplanowałam garaż wolnostojący od tej strony. Zauważyłam, że duże znaczenie dla odczuwania hałasu ma kierunek wiatru, który w Polsce jest przeważnie z zachodu. Jeśli twoja droga jest po wschodniej stronie działki, możesz jej prawie nie słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 09.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jakieś 400-500 m od mojej działki też ma być droga ekspresowa (S-9). Stresik trochę jest. Z resztą przed kupnem tej działki długo spędzało mi to sen z oczu..........ale się zdecydowałem. Teraz patrzę na to inaczej. Ponoć mają zaostrzyć prawo tak, że właściciel nieruchomości praktycznie nie będzie miał nic do powiedzenia jeśli wytyczą drogę przez jego posesję. I wtedy jesteśmy górą bo "swoją" drogę ekspresową już mamy a niech martwią się inni, którzy nie znają dnia i godziny t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts