Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mimiinspiracje - gdzie się podzialy??

emango

Recommended Posts

Teraz ja czegoś nie rozumiem :(

Czy nie jest to miejsce, żeby zgłaszać tego typu problemy?

Szczerze mówiąc, pierwszy raz piszę, że nie mogę czegośtam znaleźć, bo mi zależy (pamiętam te tematy sprzed dwóch lat - chciałabym je odnaleźć, a nie mogę...), a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi. Proszę o pomoc. Czy to tak trudno zrozumieć? Nie można po prostu w dwóch słowach odpowiedzieć? Po co się tak unosisz?

Teraz ja czegoś nie rozumiem :(

Czy nie jest to miejsce, żeby zgłaszać tego typu problemy?

Szczerze mówiąc, pierwszy raz piszę, że nie mogę czegośtam znaleźć, bo mi zależy (pamiętam te tematy sprzed dwóch lat - chciałabym je odnaleźć, a nie mogę...), a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi. Proszę o pomoc. Czy to tak trudno zrozumieć? Nie można po prostu w dwóch słowach odpowiedzieć? Po co się tak unosisz?

Wiesz co zgłos to redakcji skoro sama nie potrafisz odnaleśc ineresujacego tematu

Wpisałam się już do "nieotwierających się stron". Ale nie wiem, czy ten wątek nie został po prostu usunięty...

Proszę, napiszcie, co się stało z mimi inspiracjami na temat łazienek...

Po co sie tak unosisz?Widać nikt nie znalazł,może nawet nie czytal tego postu,a może nie wie gdzie jest.

Ja czasami czekam jeszcze dłużej a to: czy ja wiem :o

a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi.

troszku zrobiło mi sie głupia ale tylko troszku

Pozdrawiam cie spokojnie. :wink: :D