emango 01.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wpisałam się już do "nieotwierających się stron". Ale nie wiem, czy ten wątek nie został po prostu usunięty... Proszę, napiszcie, co się stało z mimi inspiracjami na temat łazienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 01.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 http://emoticons4u.com/violent/sterb305.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 02.03.2007 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dziękuję za odpowiedź, ale gdyby tak trochę jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 02.03.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 (czy zadałam pytanie, na które jest już stos odpowiedzi? Nie znalazłam, sorrki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Twój post jest we wnętrzach. Nie kumam o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 02.03.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Teraz ja czegoś nie rozumiem Czy nie jest to miejsce, żeby zgłaszać tego typu problemy? Szczerze mówiąc, pierwszy raz piszę, że nie mogę czegośtam znaleźć, bo mi zależy (pamiętam te tematy sprzed dwóch lat - chciałabym je odnaleźć, a nie mogę...), a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi. Proszę o pomoc. Czy to tak trudno zrozumieć? Nie można po prostu w dwóch słowach odpowiedzieć? Po co się tak unosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Teraz ja czegoś nie rozumiem Czy nie jest to miejsce, żeby zgłaszać tego typu problemy? Szczerze mówiąc, pierwszy raz piszę, że nie mogę czegośtam znaleźć, bo mi zależy (pamiętam te tematy sprzed dwóch lat - chciałabym je odnaleźć, a nie mogę...), a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi. Proszę o pomoc. Czy to tak trudno zrozumieć? Nie można po prostu w dwóch słowach odpowiedzieć? Po co się tak unosisz? Wiesz co zgłos to redakcji skoro sama nie potrafisz odnaleśc ineresujacego tematu Wpisałam się już do "nieotwierających się stron". Ale nie wiem, czy ten wątek nie został po prostu usunięty... Proszę, napiszcie, co się stało z mimi inspiracjami na temat łazienek... Po co sie tak unosisz?Widać nikt nie znalazł,może nawet nie czytal tego postu,a może nie wie gdzie jest. Ja czasami czekam jeszcze dłużej a to: czy ja wiem a nie znajduję odpowiedzi, tylko jakieś niezrozumiałe dla mnie - NIEELITY FORUM - uwagi. troszku zrobiło mi sie głupia ale tylko troszku Pozdrawiam cie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 02.03.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Sorrki, nie potrzebnie tak zareagowałam. Nie chcę wprowadzać zamętu. Serio. Po prostu źle Cię... odebrałam? Poczekam, poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Sorrki, nie potrzebnie tak zareagowałam. Nie chcę wprowadzać zamętu. Serio. Po prostu źle Cię... odebrałam? Poczekam, poszukam... O widzisz! teraz to i ja zaczne szukac chcąc Ci pomóc.Coś poradzimy.A i może ktoś życzliwy sie odezwie. narazieńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts