Jutta77 01.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kupiłam zlewozmywak ze stali na allegro, niestety sprzedawca miał wyciąć otwór pod baterię ale tego nie zrobił . W związku z tym proszę o poradę jak samodzielnie wyciąć otwór w stalowym zlewozmywaku pod baterię sztorcową? Jest jakiś prosty sposób, najlepiej bez koniecznosci zakupu dodatkowych urzadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 01.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jedziesz samodzielnie do Castoramy albo innego Obi, samodzielnie dajesz panu w okienku a następnie samodzielnie płacisz. I masz samodzielnie wykonany otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ewentualnie,jeśli Castorama daleko, można cieńkim wiertłem ponawiercać otworki na takim obwodzie koła jak duży otwór jest nam potrzebny i póżniej te otworki połączyć, brzegi można wygładzić pilniczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 01.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Problem jest taki że do obróbki takiej stali nie powinno się używać narzędzi ze "zwykłej" stali. Koszt w Castoramie - 10 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 01.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ewentualnie,jeśli Castorama daleko, można cieńkim wiertłem ponawiercać otworki na takim obwodzie koła jak duży otwór jest nam potrzebny i póżniej te otworki połączyć, brzegi można wygładzić pilniczkiem. To po takiej operacji rdza gwarantowana i to bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts