Karolina 05.06.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Od strony ogrodu mamy mały magazynek na sprzet ogrodniczy. Musze tam zamontować jakieś niedrogie drzwi - proste, białe. Czy możecie mi polecić jakąś firmę (okolice Warszawy)?dzieki i pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.06.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jeśli drzwi zewnętrzne to polecam metalowe malowane farbą proszkową. Np.: Hormana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 05.06.2003 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Mam Hormana między garażem i kotłownią, gość z hormana powiedział, że one nie nadają się jako drzwi zewnętrzne, to jak to jest? A może jest jakiś inny typ tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.06.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Jest inny typ, sa ocieplone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.06.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 A te między garażem a kotłownią są zapewne p.poż (z atestem na 30 minut) Drzwi trzeba dobierać do przeznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 06.06.2003 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Jasiu, skąd wiedziałeś?Ok, zadzwonię do Hormanna i zapytam. P.S .a swoją drogą co za młoty, jak pytałam o drzwi zewnetrzne to mógł powiedzieć, że te się nie nadają, ale mają inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 06.06.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Jasiu, skąd wiedziałeś? Bo też mam takie - przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts