Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Foreście, wystarczy, że odrabiasz lekcje za nas obu. Warto nabyć jeszcze trochę poczucia humoru. Może niekoniecznie w bibliotece. No ale skoro jesteś taki zawzięty na te książki, może się uda. 8)

Darku, jeśli to twojej roboty i działa tak dobrze jak wygląda, to niezły z ciebie majster. Co prawda, nic mi do tego, ale podoba mi się. :)

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 8 months później...

Forescie, dzieki za "ksiazkowe"wyjasnienia. Pytajac na dolnym slasku zduna o kuchnie zapytal sie mnie czy che wiedenska, ja oczywiscie :o bo kompletnie nie wiedzialam o czym on do mnie mowi :oops:

No ale od czego jest to forum :D

• 2 weeks później...

Aby zbudować coś sensownego i ekonomicznego, nie wystarczy wiedza amatorów z forum. Tu są potrzebne porady profesjonalistów. Wiem, że pod podanym adresem tacy są. Nie wiem na ile zechcą podzielić się swoją wiedzą. Spróbować można.

http://www.kafle.com.pl/

Jedne ładniejsze od drugich. Cud kominki :) Ciekawe, ile kosztują, bo my potrzebujemy dwa...

Z Krakowa do Stalowej Woli - rzut beretem...