adamos10 01.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam serdecznie, Jestem tu nowy i trochę zagubiony w tak dużej liczbie postów i tematów ciężko doszukać się informacji mnie interesujących. Mam problem z działką w Warszawie. Działka 1100 m2 rolna. Moje pytanie jest następujące: jaki jest proces przekształecenia działki pod budowę? Według studium zagospodarowania przestrzennego jakie znalazłem na stronie UM W-wa działka jest na terenie, który będzie przeznaczony pod zabudowę jednorodzinną. Ale co teraz? Czy muszę czekać aż zostanie uchwalony plan zagospodarowania przestrzennego dla W-wy? czy być może istnieje jakiś inny proces? Niestety jak byłem w gminie Ursynów to niczego się nie dowiedziałem powiedzieli: "że oni odralnianiem się nie zajmują..." jak nie gmina to kto??? Pomóżcie i podpowiedzcie jakie dokumenty są potrzebne i gdzie się udać. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy01 05.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Na końcu tego tematu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91949&highlight= są moje posty. Może one coś Ci pomogą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts