mariuszdro 01.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Co o tym myśłicie? jak obchodzicie? Pozdrawiam wszyskie Kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 02.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dniem czcić kobiety - po co? Ja czczę kobiety - nocą! - Jan Izydor Sztaudynger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.03.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Choć raz bądź szarmancki powstrzymaj skok w bok Bo dzisiaj Dzień Kobiet - ty masz cały rokZbigniew Cimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dniem czcić kobiety - po co? Ja czczę kobiety - nocą! - Jan Izydor Sztaudynger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kobiety czcijmy cały rok bo to jest właśnie szarmancki krok -Ja NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 07.03.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 "Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny. I to jest prawda, to jest fakt, dziewczęcy urok, wdzięk i takt. I chyba w całym świecie piękniejszych nie znajdziecie, za jeden uśmiech oddałbym Chicago, Paryż, Krym" miłego dnia dla wszystkich kobiet mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts