Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grzyb na ścianie

subalb

Recommended Posts

Jezeli pojawia sie regularnie jak piszesz to trzeba bedzie skuc tynk w tym miejscu i dokładnie zapezbieczyć środkiem grzybobójczym.Po wyschnięciu nakładasz świezy tynk i problemu byc nie powinno!Jesli jest wyjątkowo złosliwy nalezy w tym miejscu równiez skuć tynk wywiercic kilka dziur długim wiertłem i tam zapuścic srodek grzybobójczy!Po tym zabiegu oczywiście nakładasz nowy tynk i wykańczasz ścianę!

Pozdr!

korzystałem z wyszukiwarki, jednak nic interesującego nie znalazłem!!!!!dlatego też pozwoliłem zapytać się jeszcze raz w nadziei że dostane jeszcze inne porady!!!!!!!! :evil: P.S. lrnn dzięki za poradę! :D

Ty sobie chyba jaja robisz, leniuszku...

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67928&highlight=grzyb

z wyszukiwarki hasło grzyb...

Kolejny post radzę wyszkuać samemu. Co najmniej 5 razy o tym pisałem.

Jezeli pojawia sie regularnie jak piszesz to trzeba bedzie skuc tynk w tym miejscu i dokładnie zapezbieczyć środkiem grzybobójczym.Po wyschnięciu nakładasz świezy tynk i problemu byc nie powinno!Jesli jest wyjątkowo złosliwy nalezy w tym miejscu równiez skuć tynk wywiercic kilka dziur długim wiertłem i tam zapuścic srodek grzybobójczy!Po tym zabiegu oczywiście nakładasz nowy tynk i wykańczasz ścianę!

Pozdr!

http://neso.com.pl/klimatyzacja.htm

A sposób na biznes?

-załóż firmę handlującą preparatami grzybobójczymi!

"Samo usunięcie grzyba ze ścian można wykonać stosując preparat grzybobójczy, ale bez usunięcia przyczyny powstawania zawilgocenia problem będzie się powtarzał. Użycie preparatu grzybobójczego spowoduje skuteczne usunięcie z powierzchni elementów budowlanych nalotów pochodzenia organicznego typu grzyby, porosty, pleśnie, glony i może być stosowany wewnątrz jak i na zewnątrz budynku."

• 3 weeks później...