Geno 02.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 OK, Geno to powiedz czy w trakcie realizacji inwestycji można zmienić warstwe izolacyjną z 12 na 15, czy nie? Formalnie prawdopodobnie nie, chyba,że jest jakiś wyrok w tej sprawie ,którego nie znam. Może kolega podeprze to jakimś paragrafem bo nie bardzo jestem przekonany Paragraf jest wyżej dwa razy tego samego nie bede kopiował. BTW Kolejny raz to samo napiszę - drobnymi zmianami szczególnie jeśli chodzi o np. grubość izolacji to bym się nie przejmował, nawet gdyby przypadkiem był odbiór przez PINB to raczej nikt z siebie bałwana nie będzie robił w takiej sytuacji, jedynie staram się napisać od strony formalnej obojętnie jka czasami jest idiotyczna. Przy domkach jednorodzinnych rzadko ktoś się z nadzoru pojawia, głównie po donosie, nikt tam nie ma czasu na takie "pierdółki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 święte słowa (dwa ostatnie posty) wyrocznią mogę być ja, ale ostatnio czasu niezawiele na dodatkowy etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 03.03.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 W większości przypadków odbiór budynków odbywa się na zgromadzeniu odpowiednich papierków i złożeniu ich w odpowiednim urzędzie. Sporadycznie zdarza się aby ktoś zaglądał na budowę domków jednorodzinnych (chyba, że ktoś buduje pałacyki to musi się liczyć z tym że zainteresowany inspektor zajrzy z ciekawości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts