net 02.03.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 co w przypadku wykonia prac bez zewolenia? w przypadku potrzebnego pozwolenia - jaka moze być kara? w przypadku potrzebnego zgłoszenia - jaka może być kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
załamana 02.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witaj... hmmm nie wiem dokładnie jak wysoka możee być kara ale przeżyłam bardzo moją kontrolę Panów z nadzoru budowlanego ( zgłosiłam remont a wyszła przebudowa.... )i też się dowiadywałam ile może mnie to kosztować...i dowiedziałam się tylko tyle,że kary są bardzo wysokie bo oprócz rozbiórki dodatkowo mandat.Jeśli chodzi o legalizację samowoli to koszt ok 30 tys i w górę. Pewnie niewiele pomogłam ale tylko tyle mi się o uszy obiło. Pozdrawiam i powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 06.03.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 upss, to rzeczywiście nie mało - i rozumiem, że nie ma przedawnienia.... czy takimi samymi prawami rządzi się brak zezwolenia i brak zgłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts