Nefer 02.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Po pierwsze : rozejrzyj się za fachowcem w tej dziedzinie. Po drugie: chwała Bogu, że nie macie dziecka - dopiero miałabys problem. Po trzecia: nie jesteś za stara nadziecko ani własne ani adoptowane (jakby co...) Po czwarte: ciesz się, że masz co robić, za co zyć. Gorzej gdyby to Twój Były utrzymywał Cię. Gorzej gdybyś nie miała wykształcenia, pracy i perspektyw. Po piąte: weź się wku...ij i pokaż światu na co Cię stać. Po szóste : ciesz się, że dowiedziałaś się o tym wszystkim teraz a nie w wieku lat 60. Po siódme : nikt Cię już nie wali w rogi i nie zużywa w chałupie Twojego tlenu - to też plus Po ósme : napisałam to wszystko , bo nie widzisz, że szklanka jest do połowy pełna a nie do połowy pusta. A w ogólę - czas, czas, czas. Dasz soebi radę tylko chwile to potrwa. Pozdrówki i trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 02.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Po zerowe (zeby nie wchodzic Nefer w droge ): usiadz w fotelu, rozluznij miesnie, skup sie na krotka chwile na oddechu, zeby uspokoic umysl, i przemysl na chlodno co dalej. Nie musisz juz brac pod uwage tego faceta, wiec wszystko zalezy tylko od Ciebie. Najgorsze rozwiazanie to poddac sie emocjom - bedziesz tylko cierpiec, a nic nie osiagniesz. Po dziewiate: budowa w pojedynke to faktycznie ciezka sprawa, ale skoro jeszcze sie nie zaczela, to mozesz poczekac. Dzialka to fajna lokata kapitalu i ewentualnie miejsce na piknik, a w przyszlosci duzo sie jeszcze moze zmienic. 35 lat to tez nie koniec swiata. Nawet dzieciaka mozna jeszcze miec wlasnego. A jesli nawet nie, to adoptowane w niczym nie sa gorsze Glowa do gory. Z tego co piszesz wynika, ze mozesz byc dumna ze swoich osiagniec. Nie zapominaj o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 współczuję autorce całej tej sytuacji :( trzymaj się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 rozumiem co czujesz , tez bylam w takiej sytuacji , czulam sie jak zero tkwilam w prozni gdzies z pol roku , tyle czasu potrzebowalam , zeby sie pozbierac .moim bledem bylo tlumienie tego w srodku , nikomu nie powiedzialam uwierz w siebie prosze . to on jest smieciem a nie ty realizuj swoje plany buduj , nie bedziesz miala czasu na rozmyslania nie mow , ze jestes za stara (bylam w tym samym wieku ) jako dowod , ze mozna jeszcze sobie zycie ulozyc dodam , ze kocham kogos i jestem kochana .Nie marnuj zycia , jest wielu wartosciowych facetow a tego mega egoiste olej , nie zasluguje nawet na twoje lzy zycze ci szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Choć jestem facetem i czasami nie wychodzi mi tlumaczenie tekstu powiem krótko,że kawał fiuta z niego i tyle i nie ulega to zadnej watpliwości.Udowodnij mu ,że bez niego mozesz jeszcze wiecej.Bardzo mi Cie szkoda.Z tego co piszesz to jesteś super materialem na żonke. Mam jednak przykład ,ktory troche łagodzi ale bojam sie go podac by mnie pozostałe Panie nie rozszarpały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Szelma, współczuję Ci, ale wierzę, że dasz radę. JESTEś SILNA!!!Myślę, że nie usunięte e-maile z komputera mąż zostawił specjalnie...żebyś na nie trafiła, bo być może nie wiedział jak Ci powiedzieć, że w jego życiu ktoś jest. Tchórz i fiut (jak to napisał NS).Udowodnij mu, że dasz sobie radę, że będziesz wiodła lepsze życie bez niego. Działka zostanie, w końcu pobudujesz SWóJ domek...Pokaż mu, że jest dla Ciebie NIKIM, ZEREM...Trzymaj się cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 właśnie jak to jest, że faceci nie mają odwagi się przyznać.....?? a może chcą i sianka i owsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Bardzo współczuję i nigdy nie zrozumiem jak można mówic żonie, że ja się kocha a lecieć do drugiej, bo jak komuś nie jest z kims dobrze to czemu nie powie wprost, wiesz nie wyszło nam juz cie nie kocham, kogoś poznałem itp.. Poza powyższymi radami mogę dodać jeszcze jedna: ZEMSTA jest słodka. Zamiast sie zalamywać, weż sie w garść, idż do fryzjera, zrób sobie nowa fryzurkę, kup fajne ciuszki, idz do kosmetyczki i bądż szczęśliwa, usmiechnięta - przynajmniej przy nim. Możesz byc pewna, ze serce go zaboli, że po nim nie rozpaczasz, bedzie sie zastanawial czy go kochałaś. I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a nie masz większych problemów olej palanta, chociaż wiem, że najłatwiej tak powiedzieć, tym nie mniej, to nie dość, że banał to jeszcze jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 właśnie jak to jest, że faceci nie mają odwagi się przyznać.....?? a może chcą i sianka i owsa ejże iza, to chodzi w obydwie strony a czytając post dzióbka przeczytałem:Zamiast sie zalamywać, weż sie w garść, idż do fryzjera, zrób sobie nowa fryzurkę, kup fajne cycuszki, idz do kosmetyczki i bądż szczęśliwa, usmiechnięta powiedzą, głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 właśnie jak to jest, że faceci nie mają odwagi się przyznać.....?? a może chcą i sianka i owsa nie dotyczy to tylko mezczyzn znam wiele obludnych kobiet dla mnie to zwyczajne swinie i egoisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzióbek ma rację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 wiem, że działa to w obydoie strony, ale ja o tym konkretnym przypadku pisałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a czytając post dzióbka przeczytałem:Zamiast sie zalamywać, weż sie w garść, idż do fryzjera, zrób sobie nowa fryzurkę, kup fajne cycuszki, idz do kosmetyczki i bądż szczęśliwa, usmiechnięta powiedzą, głodnemu chleb na myśli oj, chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 wiem, że działa to w obydoie strony, ale ja o tym konkretnym przypadku pisałam .... wydaje mi sie , ze robia tak dlatego , ze sa tchorzami i egoistami , poza tym to bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.03.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 JEST TAKA PIOSENKA FACET TO ŚWINIA ! ! ! .......no może nie wszyscy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a czytając post dzióbka przeczytałem:Zamiast sie zalamywać, weż sie w garść, idż do fryzjera, zrób sobie nowa fryzurkę, kup fajne cycuszki, idz do kosmetyczki i bądż szczęśliwa, usmiechnięta powiedzą, głodnemu chleb na myśli oj, chyba tak na dobra sprawe , jesli komus mialoby to pomoc , to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.03.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 siedzenie w domu, odosabnianie się moim zdaniem jest chyba złym pomysłem pewnie masz kogoś z kim możesz spędzać wolny czas takie rozmyślanie w samotności o tym co się stało spowoduje tylko większy dół emocjonalny wyjdź do ludzi, choć to pewnie nie jest proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamcia 02.03.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 trzymaj sie dzielnie! poplacz ,poplacz ,wyrzuc to z siebie ,poprzytulaj sie do misia, kotka ..a w koncu sie wku..wij ! i wez w garsc -z glebokim oddechem wejdz w nowe zycie -pomysl jeszcze przed toba ok 50!!!!! lat Jestes piekna ,fajna ,nie biedna -a za rogiem czai sie twoja druga polowka jablka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 JEST TAKA PIOSENKA FACET TO ŚWINIA ! ! ! .......no może nie wszyscy.. Jest tez taka piosenka ... faceci to swinie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts