agnieszkakusi 23.04.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Szelma, cieszę się, że zaczęłaś w miare pozytywnie mysleć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 szelma , uszy do gory !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anat 24.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witaj Szelma, przeczytałam Twój wątek i właściwie zabrakło mi słów..... wszystko zostało powiedziane i wszyscy moi poprzednicy mają rację : nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło. szkoda tylko, że z kiepskiego związku wyszłaś nie tylko z "uszczerbkiem emocjonalnym" ale także są ślady fizycznej "pamiątki" po mężusiu. Współczuję Ci bardzo, ale mam nadzieję, że medycyna jest tak zaawansowana, że kiedyś dla ciebie to wszystko będzie tylko niemiłym wspomnieniem. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Trzymaj sie i pamiętaj KAWA na swoim tarasie to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts