Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MOZAIKA artystyczna z kamienia naturalnego

lubosz karwat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 730
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoneczko, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję :roll:. Właśnie pracuję nad systemem sprzedaży internetowej, w przyszłym tygodniu będą zmiany w tym kierunku na stronie ( http://www.karwat-mozaika.pl/ ). Praktycznie cały czas wystawiam też coś na allegro, ale w tej chwili nie ma tam słoneczka, o ile się nie mylę:)

No co ty nie takie drogie. Owszem zależy co i z czego.

Ale wierz mi ze na mozaike w domu może sobie teraz praktycznie każdy pozwolic :)

A to taki rysuneczek, chce zrobić serie płytek z takim wzorem z kamienia oczywiście :) może być to całkiem fajna dizajnerska płytka :D kwadraciki beda tak ułożone ze jak sie przyklei płytke do płytki to beda tworzyc ciąg przeplatających sie figur :) uf jak to brzmi :D a przynajmniej taki jest plan :D

Ale oczywiście nie bedzie wygladala tak samo troszke sie zmieni :) na lepsze :D:D:D

http://images28.fotosik.pl/157/e1f47c2b2cecb66d.jpg

No :evil: chociaż nie lubię takich klimatów, jestem za :o :wink: Nie rozumiem :roll:

Skalarek jest przepiękny, okrutnie mi się podoba - pytanie, gdzie przeciętny człowiek, może go zaakwariować w domku bez zmieniania całego wystroju :roll: Za to na ten "ciąg przeplatających sie figur :) uf jak to brzmi :D " to chyba wszędzie znajdzie się kawałek miejsca i będzie się super prezentować :roll: :D

OK rybka do ogrodu :)

Figurki tez mi sie podobaja ale nie bede mial teraz czasu by zajac sie swoja fantazja :D musze zabrac sie do pracy :D

To jeszcze ogród trzeba mieć :lol:

A jak masz się zabrać do pracy, to co robisz na forum o tej godzinie :wink: ?

Znam ten ból, ale i tak wolę popracować nawet 16 godzin dziennie, jak jest robota - niż odsiadywać godzinki jak jej nie ma :roll:

Dobrze, że chociaż forum jest, bo bym się na śmierć zanudziła - w końcu ile można układać pasjansa? :lol: