lubosz 23.02.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Napisz mi co chcesz sobie zrobic a postaram się Ci doradzić czym i jak to popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 23.02.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 szukalem softwaru do plytek i natknąłem sie na to - moze sie wam przyda Lubosz gdybys byl blizej - mialbys u mnie robote http://www.delphiglass.com/mosaic-supplies/multi-media/tile-creator-artistic-software.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 24.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 szukalem softwaru do plytek i natknąłem sie na to - moze sie wam przyda Lubosz gdybys byl blizej - mialbys u mnie robote http://www.delphiglass.com/mosaic-supplies/multi-media/tile-creator-artistic-software.html no miło mi literatura zawsze miło widziana Co do "roboty" to odległe zamówienia nie są mi straszne No chyba że to jest gdzieś indziej niż na starym kontynencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 24.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 szukalem softwaru do plytek i natknąłem sie na to - moze sie wam przyda Lubosz gdybys byl blizej - mialbys u mnie robote http://www.delphiglass.com/mosaic-supplies/multi-media/tile-creator-artistic-software.html kurcze teraz dopiero zobaczyłem ze Ty za wodą się ulokowałeś To jednak daleko o montowaniu nie ma mowy ale produkty i półprodukty wysyłamy nawet za wielka wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Lubosz gdybys byl blizej - mialbys u mnie robote Ja myślę, że Lubosz też zatrudnia (dobrych) fachowców. Czemu jesteś tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Lubosz zauważyłam na twojej stronie że nam się miejscami fach zazębia zajmuję się ikonami więc też bawię się w pozłotnictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 24.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Lubosz zauważyłam na twojej stronie że nam się miejscami fach zazębia zajmuję się ikonami więc też bawię się w pozłotnictwo Jaki ten świat mały No to ekstra jakimi metodami złocisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 na pulment a teraz przemyśliwuję mozaikę podpowiedz jak przenieść szkic na ścianę i nie zapaprać klejem (nie chcę robić na siatce bo często w trakcie pracy zmienia mi sie wizja i wolę na ścianie kłaść od razu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 24.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 no kurcze a jak projekt ikony przenosisz w skali za pomocą skalówki na wiekszy format?? tak samo przenieś projekt mozaiki na ścianę. Ja juz nie stosuje tej metody klieci by mnie wygonili jakbym mial przesiadywac u nich w mieszkaniu kilka tygodni i dziubac mozaike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 24.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 matko?? a pulment robisz sama czy na gotowcach sie opierasz?? jakiej kredy używasz do gruntów?? bolońskiej czy szampańskiej?? i jakie lepiszcze dodajesz do gruntów?? Ciekawi mnie jakie ludzie mają metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 gotowce najczęściej(chyba że braknie i nie ma czasu to kombinujemy z glinkami), na żelatynie spożywczej albo króliczym a do gruntu klej skórny kreda różnie w dodatku dokonujemy niemożliwego bo najczęściej szlagmetal kleimy(klient oszczędza ) i tak wygląda lepiej niż na mikstion (pomarowane starością ) no i jak OK przewidziała zaśmiecił się wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 25.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No to u mnie odwrotnie wiecej złota sypie sie na podłoge i głównie na kredach i robionych zaprawach jakos zawsze daja lepszy efekt przy polerowaniu, sztuczne gotowe jakos to nie ta receptura . Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 na pulment a teraz przemyśliwuję mozaikę podpowiedz jak przenieść szkic na ścianę i nie zapaprać klejem (nie chcę robić na siatce bo często w trakcie pracy zmienia mi sie wizja i wolę na ścianie kłaść od razu) Może wyświetlanie z rzutnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.02.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 o tym właśnie myślałam , tylko rzutnika nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A szkicujesz lubryką czy sangwiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.02.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 oufkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 25.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 tylko rzutnik jak go zle ustawisz może troche przeklamywac. Zalezy tez jaka duza ta mozaja Jak przenosilem na sciane projekt 60m2 -wej mozaiki to nawet oufkiem i sznurkiem dawałem rade jakos poszło i to calkiem niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ooo! 60 kwadraciaków to jest co robić. Ja max 30 ale na przepróchach i nie powiem ...płakać się chciało. Rzutnik to kiepski pomysł, nawet jak masz dokładny ratracing zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 25.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 na przepróchach to straszne tyle pracy ze nawet nie mysle 60 metrów i to na scianie 2 miesiace ukladania w 3 osoby A Ty z czego ukladales ta mozaike?? Z tego co tu czytram to prawie wszyscy cos juz ukladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 A Ty z czego ukladales ta mozaike?? Z Keima Wolę malować. A poważnie, to bawiłem się tylko wenecką na kilku metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts