Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MOZAIKA artystyczna z kamienia naturalnego

lubosz karwat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 730
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No mnie sie to podoba

INWESTORKA71 Ale wiele inwencji twórczej w tym nie ma :D Ja chce takim kamieniem podjazd wyłożyć. No w mieszkaniu fajnie to wygląda ale do utrzymania w czystości to chyba kłopotliwe jest. Tym bardziej w kuchni :) Gdyby to był kamień :D Bo to mi na jakiś gumolit wygląda :D Pozdrawiam

Kot jest cudny :) (napisałam na PW).

Kamień bardzo lubię, ale jakoś nie mam odwagi położyć go w domu na większej powierzchni. Oprócz parapetów i blatów (akurat żałuję, że nie zrobiłam z kamienia). Mam wrażenie, że kamień potrzebuje naprawdę sporego wnętrza, żeby wyglądać dobrze. I odpowiedniej architektury.

Kanton, żadnej firmy - przynajmniej na razie - nie prowadzę. Nie wyklucza to jednak możliwości kontaktu ze mną - na przykład przez PW.

Lubosz, tło ma byc granitowe, a te co jest teraz to co? atrapa tymczasowa? :D Bo nie rozumiem, patrzę, kombinuję i nadal nie rozumiem.

A, planuję wypad do kamieniarza po jakieś odpady i będziemy walczyc z kamieniami :D . Pierwsze starcie mam już za sobą; 1:0 dla kamienia. Nie wiem co to był za jeden, ale niewiele z niego zostało :evil: A to co zostało niezupełnie wygląda tak, jak miało wyglądac...

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witajcie. Ja teraz pracuje nad taka mozaika. Bedzie to w formie obrazu do sali baletowej :) Jak sie wam projekt podoba??

Za jakieś 2 miesiące bedze juz zrealizowana. Najbardziej mnie cieszy ze będzie to forma przestrzenna, czyli będą różne grubości kamyczków to będzie niesamowity efekt:)

http://images26.fotosik.pl/125/fdedf4b8c332aa5a.jpg