lubosz 26.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 hmmm Rama to chyba bedzie raczej drewniana ale jeszcze nie wymyslilem co bedzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Heban? Albo jakiś czerwoniasty merbau, czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 26.01.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Albo calkiem cos innego albo czarna rama albo czerwonawa albo jakos w metalu, bede musiał cos przymierzyc i zobaczyc co bedzie pasowało Ale heban by ekstra wygladał bo bedzie kolorystycznie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A lustro?? Grafitowe najlepiej, ale zwykłe srebrne też fajnie by było Najlepiej pod jakimś małym kątem do mozaiki, żeby się odbijała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 lubosz piękna jest , w ogóle piękne rzeczy robisz ja też chcę tak umieć , zazdrość mnie żre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 26.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Ciesze sie matko ze Ci sie podoba Ok o lusterku nie pomyslalem Ale raczej zostane przy czarnym drewnie może rame zrobie wysoka ze brzegami da sie wmontowac wąskie paski lustra co moze dac ciekawy efekt. Ale to dopiero w przyszłym tygodniyu bede robił pierwsze przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Poczekamy, zobaczymy.... Cierpliwi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arletta78 27.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wykonanie przeszło moje najśmielsze oczekiwania!!! Moją mozajeczkę też Pan tu wklei ? Będę mogła się pochwalić zanim będę mieć ją u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arletta78 27.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Cudowne są te poziomy! Jakie cienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 27.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Jak juz bedzie gotowa to oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 28.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witajcie. A tutaj mam cos takiego. To foto jakiejs mozaiki rzymskiej. Mam zrobic kopie takiego cudenka, ma byc zamontowana w holllllu Jak sie wam to podoba?? ,bedzie gotowa dopiero pod koniec marca. OK bedzie ona u Ciebie w miescie tylko zapomnialem nazwę budynku Mozaja bedzie w podobnej gamie kolorystycznej tym razem z kamieni łupanych nie cietych. Z warsztatu nie bede wychodził przez te 2 miesiace Pozdrawiam http://images31.fotosik.pl/123/261fb191aaf5246b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Lubosz, jak już ją zamontujesz, to będziesz wiedział w jakim budynku, prawda? To a sobie podjadę i ją obejrzę, wreszcie coś na żywo To piękny wzór... Mi i tak bardziej się podoba ten "dziubdziany" kwiatuszek, tancerze i te kółka od oczopląsów One są na miejscu - niczego nie naśladują, są wolną wariacją na temat... Mam wrażenie, że odtwarzanie starych wzorów to tylko połowa sztuki - pewnie ta bardziej upierdliwa, ale i pewniejsza połowa . Druga połowa to tworzenie nowych, które będą piękne tak samo długo, jak te stare I na które jeszcze klient się znajdzie Ale z tym to artyści zawsze mieli problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 29.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witajcie. A tutaj jest zdjecie w makro jak wyglada ta mozaika z bliska, jest tak ekstra z fakturowanahttp://images27.fotosik.pl/148/443344f667eaad6b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 29.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A tutaj jest zdjęcie tego słoneczka, co widnieje kilka postów wyżej. Tez jest juz zfakturzone http://images25.fotosik.pl/148/25346b19becc9402.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Z bliska to rewelacyjnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 02.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Lubosz, jak już ją zamontujesz, to będziesz wiedział w jakim budynku, prawda? To a sobie podjadę i ją obejrzę, wreszcie coś na żywo To piękny wzór... Mi i tak bardziej się podoba ten "dziubdziany" kwiatuszek, tancerze i te kółka od oczopląsów One są na miejscu - niczego nie naśladują, są wolną wariacją na temat... Mam wrażenie, że odtwarzanie starych wzorów to tylko połowa sztuki - pewnie ta bardziej upierdliwa, ale i pewniejsza połowa . Druga połowa to tworzenie nowych, które będą piękne tak samo długo, jak te stare I na które jeszcze klient się znajdzie Ale z tym to artyści zawsze mieli problemy Hehe w czwartek jade do warszawki zobaczyc ten lokal to sie dowiem jaki to adres Dzieki OK za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 02.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, zebrałem w końcu fotki naszych "dzieci" i zasiadłem przed klawiaturą (nienawidzę tego), aby je pokazać. A więc tak: 1. "Zielony kot" - powstał bardzo szybko, po raz pierwszy zrobiliśmy coś metodą lewostronną: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42ca472e8670609d.html piekny jest! gdzie mozna taki zrobic? kto? za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arletta78 02.02.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 No, zebrałem w końcu fotki naszych "dzieci" i zasiadłem przed klawiaturą (nienawidzę tego), aby je pokazać. A więc tak: 1. "Zielony kot" - powstał bardzo szybko, po raz pierwszy zrobiliśmy coś metodą lewostronną: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42ca472e8670609d.html piekny jest! gdzie mozna taki zrobic? kto? za ile? Jola_K chyba nie przeczytałaś całego postu i chyba nie widzisz z kim my tutaj piszemy:) A jak już o kotkach to ja znalazłam takiego http://images26.fotosik.pl/151/e30dcf4d0dff5d8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 02.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jola_K chyba nie przeczytałaś całego postu i chyba nie widzisz z kim my tutaj piszemy:) A jak już o kotkach to ja znalazłam takiego http://images26.fotosik.pl/151/e30dcf4d0dff5d8e.jpg przeczytalas, przeczytalas... sa tu wykonawcy i do nich pytanie kieruje a kotek na murze ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 03.02.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witajta. Jola_K o zielonego wypasionego kota to raczej tesser pytaj to jej dzieło A ten kotek na ścianie to juz jest mi znajomy ktoś juz mi go pokazywał na wzór jakiego by chciał kota, tylko to było do kuchni a nie na zewnatrz. arletta78 gdzie go znalazłaś tego kota?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts