kodi_gdynia 05.06.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Od wczoraj jestem posiadaczem niezłych wylewek /5cm/ Z racji tego iż mam zamiar niedługo się przeprowadzić pytanie:1. po jakim czasie można kłaść kafe na podłogę2. po jakim czasie można kłaść coś w stylu słynnych paneli. Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 KodiJa kładłam płytki po 1,5 miesiąca. A parkiet zamierzam kłaść co najmniej po 3 miesiącach, ale i tak fachowcy od parkietu ocenią wilgotność wylewek. Teraz jest tak gorąco, wszystkie okna otwarte, schnie pięknie.Zrobiłam taki prosty test na wilgotność wylewek (opisywany w Muratorze) z folią. Po 24 h nie ma śladów pary, czy wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts