beataka 03.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Poszukuję sprawdzonego architekta wnętrz z Rzeszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 16.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 PODOBNO DOBRY ARCHITEKT WSPółPRACUJE Z AGENCJA GRAF PRZY ULICY HETMAńSKIEJ W RZESZOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lapsdesign 11.07.2010 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Zapraszamy do LapsDesign.pl - fachowy architekt wnętrz Kraków Nowy Sącz Rzeszów i Tarnów oferuje usługi w zakresie: - projektowanie wnętrz mieszklanych: kuchnia, łazienka, salon, pokój gościnny- aranżacje wnętrz pokoi dziecięcych i młodzieżowych, poddaszy- wystrój i wyposażenie wnętrz biur, gabinetów, restauracji, barów i pubów- nadzór nad remontem- wizualizacje 2D i 3D projektów wnętrz mieszkalnych, biurowych i użytku publicznego. Tel. 18 540 73 80 http://www.lapsdesign.pl/realizacje/images/salon1.jpg Edytowane 24 Lipca 2010 przez lapsdesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweljoki 19.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Polecam firmę Projektowanie Wnętrz - Ewa Mielniczek. Sam zleciłem tam zaprojektowanie kuchni, łazienki i całego piętra w domu jednorodzinnym. Efekt mnie zaskoczył: nie miałem pojęcia że można coś takiego zrobić. Dostałem wyliczenie potrzebnych materiałów, informacje gdzie co można dostać, a wcześniej wizualizację z wyceną. Polecam. Naprawdę profesjonalne podejście do klienta, bez zbędnego komplikowania i w kieszeni coś zostało. Teraz nie wiem czy nie czas na salon, bo teraz trochę odstaje od reszt domu Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez paweljoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t.chylek 11.02.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jak Architektura wnętrz to tylko Bartlomiej Żukowski z Instytutu Architektury najlepiej jak zadzwonicie i odwiedzicie to miejsce osobiście Al. mjr Wacława Kopisto 4, Rzeszów bądź skontaktujecie elektronicznie email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Argon81 04.07.2017 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Ma ktoś opinie na temat 1mm. studio http://1mmstudio.pl ? Widzę na stronie, że mają fajne projekty ale nic więcej o nich nie wiem (zależy mi na kimś sprawdzonym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12pifqo 11.02.2019 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Ja zleciłem projekt Pani Agacie z Deco Zebra. Jestem zielony w temacie aranżacji wnętrz. Jestem zadowolony i nie było drogo z tego co się orientowałem w kilku miejscach. Link do strony: https://deco-zebra.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts