Matti 03.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 wiem ze są inne działy ale czekam na wasze opinie jeżeli jakieś macie- dziękuje za wszystkie http://www.villanette.pl/aida.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 03.03.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Mnie się ich projetky wogóle nie podobały na etapie wyboru, ale to oczywiście rzecz gustu. No i pewnie z bańkę trzeba mieć na początek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Rany boskie !!! A kto Ci taki dach zrobi i na dodatek dobrze ?! A co do bańki to myślę, że dużo więcej. Tak około 740 x 2.000 = 1.400.000 - 1.500.000 zł będzie bardziej realną kwotą. Plus oczywiście standardowe 30% zabezpieczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Te 2000 tys jest i moim przelicznikiem, co do dachu to powiem ze bylem i jestem bardzo ciekawy waszych opinii, Pani Dagmara twierdzi jednak ze można zrobić porządnie . Co do bryły mam dość a szukam juz parę dni tych projektów i oklepanych ala dworek(przepraszam tych którym sie tego typu budownictwo podoba). Chętnie oglądnę inne projekty jeżeli jakieś macie ,tu jest jeszcze jeden ale brakuje mi baseniku i sauny oraz pomieszczenia rekreacyjnego. A milionerem nie jestem raczej jak większość z Was może wizjonerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Te 2000 tys jest i moim przelicznikiem, co do dachu to powiem ze bylem i jestem bardzo ciekawy waszych opinii, Pani Dagmara twierdzi jednak ze można zrobić porządnie . Co do bryły mam dość a szukam juz parę dni tych projektów i oklepanych ala dworek(przepraszam tych którym sie tego typu budownictwo podoba). Chętnie oglądnę inne projekty jeżeli jakieś macie ,tu jest jeszcze jeden ale brakuje mi baseniku i sauny oraz pomieszczenia rekreacyjnego. A milionerem nie jestem raczej jak większość z Was może wizjonerem http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=362 za szybki jestem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 03.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A milionerem nie jestem raczej jak większość z Was może wizjonerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 My swojego domu szukaliśmy w gotowych projektach coś koło roku Przejżeliśmy ich parę ładnych tysięcy, ale i tak stanęło na indywidualnym projekcie. Pozdrawiam PS. Te 2.000 to może być cienko przy dzisiejszym wzroście cen za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A ile osób ma mieszkać w tym maleństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 My swojego domu szukaliśmy w gotowych projektach coś koło roku Przejżeliśmy ich parę ładnych tysięcy, ale i tak stanęło na indywidualnym projekcie. Pozdrawiam PS. Te 2.000 to może być cienko przy dzisiejszym wzroście cen za robociznę. Ja szukam już ponad rok i jak tak dalej będzie wybierzemy ten sam wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A ile osób ma mieszkać w tym maleństwie? będziesz się śmiał zona i moja osoba.To raczej jest na pociechę dni ostatnich mamy już po 52 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 03.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dla mnie bomba! Dom jest fantastyczny! Dla Ciebie i żony wręcz idealny. Nie pytaj tylko buduj , a spełnią się Twoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dla mnie bomba! Dom jest fantastyczny! Dla Ciebie i żony wręcz idealny. Nie pytaj tylko buduj , a spełnią się Twoje marzenia. Dziękuje i nam podoba się projekt tylko chodzi nam o uwagi,dach już wiemy ale może masz inne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 03.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Pomijając kwestie estetyki i ikosztów (jeśli Ci się podoba i Cię stać to okej) to ja powiem tak: dla mnie olbrzymią wadą są strasznie pokręcone ściany. Salon to jest już zupełnie dziwny dla mnie. nie jestem zwolennikiem układania mebli wzdłuż ścian, ale mimo wszystko wydaje mi się zupełnie nieustawny. takich pomieszczeń jest więcej (np. pokój dla gości), ale salon to przykład koronny. ponadto przejście do strefy rekreacyjno-basenowej tylko przez salon to też dla mnie wada. Poza tym co w tej strefie robi gabinet? napisz co jest dla Ciebie priorytetem. Wielkość (musi to być ponad 500 m2)? nowoczesny kształt? rozbudowany obszar rekreacyjno-basenowy? mnie osobiście ( z domów dużych nowoczesnych i z basenem) bardziej podoba się:http://www.mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/bursztyn/default.asp?id=562 Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 03.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Szczerze? Chyba do tej pory nie widziałam jeszcze tak paskudnego projektu domu Klasyczny "gargamel" - czyli przerost formy nad treścia w najgorszym wydaniu Ale wybuduj jak ci sie podoba ! jest taki blog gdzie wklejaja zdjecia najohydniejszych "pereł" architektury budownictwa (jedno i wielorodzinnego) Twoj dom ma 100% zaistniec na nim i byc sławnym A podobno - nieważne dobrze/źle , ważne by mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 03.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ten http://www.mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/bursztyn/default.asp?id=562 jest super.I chyba bardziej dopasowany do waszej małej rodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Tu chce podziękować za wszystkie szczere odpowiedzi,proszę o więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Pomijając kwestie estetyki i ikosztów (jeśli Ci się podoba i Cię stać to okej) to ja powiem tak: dla mnie olbrzymią wadą są strasznie pokręcone ściany. Salon to jest już zupełnie dziwny dla mnie. nie jestem zwolennikiem układania mebli wzdłuż ścian, ale mimo wszystko wydaje mi się zupełnie nieustawny. takich pomieszczeń jest więcej (np. pokój dla gości), ale salon to przykład koronny. ponadto przejście do strefy rekreacyjno-basenowej tylko przez salon to też dla mnie wada. Poza tym co w tej strefie robi gabinet? napisz co jest dla Ciebie priorytetem. Wielkość (musi to być ponad 500 m2)? nowoczesny kształt? rozbudowany obszar rekreacyjno-basenowy? mnie osobiście ( z domów dużych nowoczesnych i z basenem) bardziej podoba się: http://www.mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/bursztyn/default.asp?id=562 Marcin Wielkosc nie jest priorytetem,przytulnie ale ekskluzywnie ale proszę rozumieć bez przesady,dziękuje za uwagi z którymi muszę się zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matti 03.03.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ten http://www.mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/bursztyn/default.asp?id=562 jest super. I chyba bardziej dopasowany do waszej małej rodzinki:) Projekt ok niestety dach 30-45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.03.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A ten? http://www.europrojekt.amj.pl/sajt.php?site=projekty_bm_dom_jurowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 03.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Projekt może trochę kontrowersyjny, mocno wypasiony , to co mi się w nim podoba to pomieszczenia typu gospodarczego, garderoba, spiżarnia itp. Ale poza tym jak zamierzasz za parę lat biegać po tych kręconych schodach?, znam ludzi w wieku wcale nie podeszłym którzy zamieniali dom lub sprzedali z powodu schodów. Dopóki nic nie strzyka to jest OK, ale lat nie ubywa Po drugie koszty utrzymania, to potrafi uczynić niezłą sumkę, a może żona uwielbia mycie okien, podłóg i schodów? Bez pomocy ani rusz, 700m to się nie da "wymieszkać" a z czasem może być uciążliwe. Tyle moim skromnym zdaniem, ja mam 200m na 2 osoby i uważam że to aż naddto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts