Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sk?d czas na uczestnictwo w FORUM ???

Gość

Recommended Posts

Mam stałe łącze, w pracy i w domu, sama płacę za jedno i drugie - mam swoją firmę. Czytanie forum, jest dla mnie nie tylko relaksem, ale również kopalnią wiedzy - nie tylko budowlanej :D

PS

W domu rzadko korzystam z netu, bo rzadko w nim bywam :-? , zazwyczaj tylko śpię, ale już niedługo się to zmieni (chodzi o tylko o spanie :D - przeprowadzam się za 1,5 m-ca :D

a ja po prostu jestem uzależniona i całe nocki spedzam w necie- jak rodzinka pójdzie spać. Nie dlatego ze lubię-cierpie na bezsenność od lat-z tym ze teraz to przynajmniej efektywnie. Tv m ężowi przeszkadza, za nocne sprzątanie wygnałby mnie z domu więc klikammmmmmmmmm:) chodze spać miedzy 2.00 a 4.00. Wstaję o 7.00. Proszę wpisać to do mojej teczki:)

Ano mój pracodawca chętnie czyta mój dziennik :):)

Ja myślę, że takie pytanie może mi zadać właśnie on - ten co mi płaci.

Więc nie widzę powodu dla którego mam mieć wyrzuty sumienia, że kogoś okradam ( bo nie okradam), że nie pracuję odpowiednio ciężko ( bo nie do osób postronnych należy ocena mojej pracy) i generalnie uważam, że oceniać życie innych ludzi to po prostu brak kultury.

I zaraz jawi mi się obraz babek z kościoła po mszy o 19.00 - wracają i obrabiają wszystkim wokół d,upę :):)

Ja się martwię o swoje odbicie w lustrze sama - nie potrzebuję "głosu sumienia" :):) i do tego tak zabawnego.

Jak "głos sumienia" zacznie mi płacić , to będzie mógł mnie oceniać.

A wątek fajny - na każdym forum co jakiś czas pojawia się taki temat :) To się nazywa catarsis lub samobiczowanie.

Ja nie uczestniczę w tych obrzędach :)

• 1 month później...

I zaraz jawi mi się obraz babek z kościoła po mszy o 19.00 - wracają i obrabiają wszystkim wokół d,upę :):)

hehe to jak mieszkałam w Krakowie u mojej babci to takie babki przesiadywały cały dzień na ławce przed blokiem (ot takie rasowe krakowskie blokerski :D) i komentowały każdego kto wchodził do klatki - bez pardonu - idziesz i słyszysz jak cię komentują - jedna do drugiej nawija: "popatrz jak ta anka spod 13 dzisiaj wygląda - jak ona może do szkoły tak chodzić! - ehh te czasy" albo "popatrz jaką pani Kryśka ma wielką siatkę zakupów - skąd ona bierze pieniądze na te zakupy, i czemu jej mąż nie pomaga - oj oj to są podejrzani ludzie". Jak kupowaliśmy mi nowe biurko to dostawę zamówiliśmy na 6 rano bo jeszcze wtedy spały :D i nie mogłyby obgadywać ;). Strach było przechodzić żeby się czegoś nowego o sobie dowiedzieć, a jaka konsternacja była jak zaprosiłam znajomego do nauki przed maturą :D - toż to był skandal na skalę ogólno-osiedlową że mając faceta (nie mówiąc że taki chudy i jeszcze długie włosy - dziwnie mu z oczu patrzy - pewnie narkoman albo Bóg wie co jeszcze, dziewczyna sobie życie zmarnuje pewnie, eee to pewnie pani taka młodzieńcza zabawa ale że też babcia na takie rzeczy pozwala - źle tą dziewuche wychowuje) a innego do domu sprowadzam :D

Tych kobiet do końca życia nie zapomnę :]