julienx 03.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Szukam baraku do kupana z Wawy i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 03.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 mogę sie podłączyć ? - razem cieplej ja też szukam garażu czy baraku - okolice nowego dworu mazowieckiego lub leoncina , czosnowa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubala 11.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam, mam do sprzedania garaz blaszany po jednym sezonie dokladnie 10 miesiacach uzytkowania. Wymiary to 3x5 metra Faktura zakupu do wgladu Zdjecia na maila [email protected] odbior Stare Babice Pozdrawiam Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts