mbz 05.06.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Mam pytanie do Redakcji: czy posty, ktore znajduja sie w prywatnych wiadomosciach w katalogu "Do wyslania" beda wyslane, a jesli tak to kiedy? I dlaczego niektore posty wysylane sa od razu, a niektore laduja wlasnie w tym katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 05.06.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Mam pytanie do Redakcji: czy posty, ktore znajduja sie w prywatnych wiadomosciach w katalogu "Do wyslania" beda wyslane, a jesli tak to kiedy? I dlaczego niektore posty wysylane sa od razu, a niektore laduja wlasnie w tym katalogu?dobre pytanie - na szybko przetestowalem mechanizm wysylajac kilka wiadomosci. istotnie trafily do folderu "Do wyslania" ale wszystkie zostaly dostarczone. czemu dziala to wadliwie niestety nie jestem w stanie odpowiedziec. Jesli sytuacja stanie sie bardzicje uciazliwa (a wiadomosci nie beda sie wysylac) wrocimy do problemu. dziekujemy za sygnal. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capri 05.06.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 potwierdzam - od kilku dni gromadza mi się posty w skrzynce dp nadania i nie są wysyłane - czy nalezy je zaznaczać czy odznaczaC czy coś innegopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 poczekajmy ... moze znów wróci stare ... dobre ... szybsze ... forum - to idzie jak "żółw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 06.06.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 poczekajmy ... moze znów wróci stare ... dobre ... szybsze ... forum[/] - to idzie jak "żółw" chyba, że .... przystosowuje sie .... do norm Unijnych brzozajesli zauwazyl Pan jakies jakies spowolnienia w pracy prosimy podac godzine zaistnienia faktu a sprobujemy dojsc czy rzeczywiscie doszlo do przeciazania forum - z mojego punktu forum dziala zdecydowanie wydajniej. pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 06.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Korekta + wnioski Wyglada na to ze wiadomosci ktore znajduja sie w Skrzynce w kategorii "Do sylania" faktycznie zostaly wyslane jednak nie zostaly jeszcze przeczytane przez adresata. W momencie odczytania wiadomosci przez adresata wiadomosc jest przesuwana ze skrzynki "Do wyslania" do skrzynki "Wyslano". Na ta chwile wyglada na to ze nazwa "Do wyslania" oznacza "wyslane ale nie odebrane" a "Wyslane" oznacza "Wyslane i odebrane" pozdrawiamDział InformatykiWydawnictwo Murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.06.2003 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Dziekuje za odpowiedz, teraz juz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Uff jak dobrze bo już obawiałam się że jeśli wiadomości są w skrzynce do wysłania to faktycznie tam tkwią. Ale jeśli przeskoczą do wysłanych w momencie ich odczytania to OK. Dzięki za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 16.06.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ja też dziękuję za odpowiedź na dręczące mnie, a nie zadane pytanie. Ale mam jeszcze jedno- wypociłam długą wypowiedź, lecz przy wysyłaniu zrobiłam błąd w adresie. Wszystko zniknęło! Szukałam potem opcji zapamiętywania napisanego, ale nie wysłanego postu i nie znalazłam. W skrzynce "do wysłania" też go nie było. Proszę, dokształćcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.06.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 To może ja powiem : spowolnienie działania Forum a w zasadzie jego zablokowanie nastąpiło wczoraj między godzina 13,30 a 14,20. Udało mi się wejść ponownie dopiero o 14,25. Po 13,30 (około) wysłana wiadomość po prostu utknęła w sieci i wywaliła mnie z Forum. Prawie godzinę nie mogłam do niego wejść. Dodam że mam stałe szybkie łącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 17.06.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 To może ja powiem : spowolnienie działania Forum a w zasadzie jego zablokowanie nastąpiło wczoraj między godzina 13,30 a 14,20. Udało mi się wejść ponownie dopiero o 14,25. Po 13,30 (około) wysłana wiadomość po prostu utknęła w sieci i wywaliła mnie z Forum. Prawie godzinę nie mogłam do niego wejść. Dodam że mam stałe szybkie łącze.niestety wczoraj wlasnie w podanych godzinach forum przezywalo swoje ciezkie chwile. Za zaistniale trudnosci bardzo przepraszamy. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 17.06.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja też dziękuję za odpowiedź na dręczące mnie, a nie zadane pytanie. Ale mam jeszcze jedno- wypociłam długą wypowiedź, lecz przy wysyłaniu zrobiłam błąd w adresie. Wszystko zniknęło! Szukałam potem opcji zapamiętywania napisanego, ale nie wysłanego postu i nie znalazłam. W skrzynce "do wysłania" też go nie było. Proszę, dokształćcie mnie.wiadomosc wyslana powinna wyladowac albo w "Do wyslania" albo w "Wyslane". Obecny mechanizm nie przewiduje mozliwosci zapisania wiadomosci przed jej wyslaniem. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.06.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Dzisiaj dokładnie o tym samym czasie owe trudne chwile Forum się powtórzyły!!! (między godzinami 13,30 a 14,25).Tak bedzie zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 18.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Dzisiaj dokładnie o tym samym czasie owe trudne chwile Forum się powtórzyły!!! (między godzinami 13,30 a 14,25). Tak bedzie zawsze?Mam szczera nadzieje ze to sa jednostkowe problemy - sprawa serwera jest silnie monitorowana. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 phpBB : Critical Error Could not connect to the database Taki komunikat ukazał się na ekranie o godz. 13.54 w środę 18 czerwca. Zalogowałem się ponownie o 14.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.06.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Ten Gość powyżej to ja. Byłem zalogowany a pomimo to system mnie nie rozpoznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Wowka! To ten kotek się buntuje, że go tak męczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 23.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Taki komunikat ukazał się na ekranie o godz. 13.54 w środę 18 czerwca. Zalogowałem się ponownie o 14.14rzeczywiscie ok godziny 13:30 we wtorek i srode wystepowaly problemy z "dobiciem" sie do forum - niestety nadal sztab techniczny stara sie wyjasnic ten problem. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts