lubosz karwat 03.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam. Co sadzicie o takich artystycznych mozaikach w łazience?? http://images21.fotosik.pl/49/7c898934d88db483.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 04.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ktoś ostatnio na tym forum pokazywał, że ma taką mozaikę na podłodze w jadalni. Widziałam kiedyś coś podobnego w sklepie wyglądało pięknie, ale cena była zabójcza, tak że nawet nie pomyślałam o tym przez sekundę poważnie. To nie na moje finanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Robiłem kiedyś na posadzce mozaikę. Bierze sie różnokolorowe płytki - najlepiej gresy i łamie się na drobno młotkiem. Na równym podłożu na kleju układa sie puzle. I wszystko się fuguje. Drobniejsza - ładniejsza - bardziej pradochłonna. Wzorów artystycznych nie kładłem ale wstawki z mozaiki tak. Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 05.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Piękne ale to juz do superwnetrza, na pewno kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmurek 23.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mam kontakt z osobą ,która robi takie układanki i to na twój zadany temat.Wykonyje to z odpadów marmurowych i granitowych ale ja tylko widziałem w mniejszych gabarytach i na innym podłozu.Jeżeli zainteresuje cię ten pomysł to prześlę ci kilka zdięć jej pracy.,moim zdaniem są zachwycające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts