alice 25.01.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Ja należę do jednego z mniej budującego znaku strzelca.Lepiej mogła moja druga połowa zagłosować ( skorpion) Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 12.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A JA KOZIOŁEK A MĄŻ SKORPION (ALE GŁOSUJĘ TYLKO ZA SIEBIE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 12.02.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam, jestem koziorożcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 14.02.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 Ja jestem owieczka (przecież nie baran!) , a mój mąż koziorożec. Jak widzę to koziorożców najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNOWEX 21.02.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Na czele koziorożce - ludzie nie do zaje...... Jednocześnie niepoprawni marzyciele, ludzie żyjacy od celu do celu. Moja żona ma dosyć budowy zanim jeszcze zaczęliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 21.02.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Ja też koziorożec czyli niby jestem typowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 21.02.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Jeszcze jeden Skorpion przyznaje się do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.02.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ciekawe dlaczego najmniej ryb? to ja jestem w naszym związku ta budująca połową, a mąż lew -raczej wykonawcą moich pomysłów! A ja 28.02 mam właśnie urodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 23.02.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ja jestem Baran i mam nadzieję, że to nie ma związku z tym że rozpoczynam budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 26.02.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 mało RYBEK Czyżby było nas tak mało? Ja Ryba, żona Rybka, synek Rybeńka, córka Skorpionik (to może razem 3-Rybki i 1-Skorpionik ? Pozdr Wociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 26.02.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 No ja też baran, a połowica wodnik. Zaznaczyłem barana, bo to ja się loguję najczęsciej. Myslę, jak niedawny przedmówca (przedpisarz, przedposter), że nie z powodu budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.02.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 hehehe umieram ze śmiechu z zodiakalnych charakterystyk, pięęękne! strzelczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 26.02.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 No tak te zodiakalne charakterystyki są super. I wiecie co ... Tak obserwując ludzi, to jest w nich ziarnko prawdy. No napewno nie tak dokładnie co w nich napisano, ale część cech jest jednak z życia wziętych. I jak wszystko w takich charakterystykach mocno wyolbrzymiona. Tak dla checy. Prawda, że pięknie jest się pośmiać z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 26.02.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 hehehe umieram ze śmiechu z zodiakalnych charakterystyk, pięęękne! strzelczyk. yemiołka: NIEEE umieraj !!! jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.02.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 No tak te zodiakalne charakterystyki są super. I wiecie co ... Tak obserwując ludzi, to jest w nich ziarnko prawdy. yhm, biorąc pod uwagę ostatni weekend, to ziarnko prawdy jest we fragmencie o strzelcu na izbie wytrzeźwień [no praaaawie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.03.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 my jesteśmy dwa strzelce i już drugi domek zaczynamy, szkoda że głos w ankiecie mogę oddać tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 03.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 No cóż wagi na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 07.03.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Rany Julek jam panna, po tym co wyżej poczytałam to nie wiem, ale chyba pójdę się jeszcze raz" urodzić", ale najpierw dam wytyczne mojej rodzicielce a głowa mej rodziny i przewodnik tego stada to wodnik (bez komentarza, nic mi się nie pcha na myśl bo to wszystko prawda ) W kwestii budowy to:ja jestem optymistką i tak sobie skromnie myślę że będzie dobrze a mój mąż to pesymistyczny optymista usiłuje być przygotowanym na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 11.03.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Jam ci jest budująca lwica!!! Prędka, czasem wrzeszczaca, ale za to bez wrzodów zołądka. Mój pan to bliźniak - woda przy mnie, ogniu. Przez 20 lat nie widziałam jak sie wscieka. Myslę, że razem to taka srednia statystyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 15.03.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Głosowałam na Wagę-powinnam zrobić to 2 razy bo mój ślubny też Waga a to on głównie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts