rimsky 31.07.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kozirożki wygrywajš Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 31.07.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja kozka a moja polowka blizniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.07.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Lew i baran, lew to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 31.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Gratuluję pomysłu To najlepsza ankieta w jakiej brałam udział. A horoskopy - pierwszej jakości, Szczególnie, że już troszkę były zakurzone I podnosze statystyke dla SKORPIONKÓW chociaż domek buduję z małym BYCZKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jestem Ryba budujaca z Bliźniakiem Ciekawe co z tego wyniknie B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 01.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Stó-procentowy, uparty, niereformowalny baran;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 01.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Pozdrawiam budujące Lwy i Wgi (żona ma) oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 a my to dwie budujace rybki-welonka i pirania-płci męskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wodnik Moim zdaniem nie jest wazne kto ma jakie cechy ale kto do kogo pasuje. Ogolnie najlepiej pasuja ze soba znaki tego samego trygonu: - ognistyBaranLewStrzelec - ziemskiBykPannaKoziorozec - powietrznyBliznietaWagaWodnik - wodnyRakSkorpionRyby Takze znaki z trygonu ognistego i powietrznegoorazziemskiego i wodnegopasuja z grupsza Ogolnie tez osoby z tego samego znaku nie pasuja do siebie matrymonialnie (nie mylic z ukladem towarzyskim) z wyjatkiem: dwojga Strzelcowdwojga Bykowdwojga Wodnikowdwojga Rakow Tak wiec kazdy trygon ma "swoj" wyjatek w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.08.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Koziorożec- wygrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 02.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ja Lew, a moja połóweczka to śliczna Panna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ona -rak on- byk zaglosowalam na raka,a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Motor działań - to ja WagaRealizator mąż - Rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 02.08.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wodnik Ogolnie tez osoby z tego samego znaku nie pasuja do siebie matrymonialnie (nie mylic z ukladem towarzyskim) z wyjatkiem: dwojga Strzelcow dwojga Bykow dwojga Wodnikow dwojga Rakow Tak wiec kazdy trygon ma "swoj" wyjatek w tej kwestii. O rany a my z mężem oba dwa bliźniaki. - matrymonialnie 9 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 03.08.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Wodnik Ogolnie tez osoby z tego samego znaku nie pasuja do siebie matrymonialnie (nie mylic z ukladem towarzyskim) z wyjatkiem: dwojga Strzelcow dwojga Bykow dwojga Wodnikow dwojga Rakow Tak wiec kazdy trygon ma "swoj" wyjatek w tej kwestii. O rany a my z mężem oba dwa bliźniaki. - matrymonialnie 9 lat Spokojnie , podalem to dla urozmaicenia tematu a nie zeby od razu sie tym przejmowac Zreszta jak wiadomo Wodniki zyja z glowa w chmurach a tu sa w czolowce budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duża 03.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 a wydawało mi się że strzelce to taki przedsiębiorczy znak a nas jest tak mało? czy strzelce nie głosują ?no ruszcie się ludziska pokarzcie że my też potrafimy budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 03.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 tak czy inaczej Lew + Waga polecam takie połączenie PS. Znów zaspałem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 03.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 generalnie wyrównana "walka".koziorożeć najbardziej aktywny - przoduje ja Waga mój mąż Strzelec, czy powinnam za niego zagłosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.08.2006 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gratuluję pomysłu To najlepsza ankieta w jakiej brałam udział. Dziekuje za slowa uznania A najbardziej sie ciesze, ze moj znak przoduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amigokoktajl 24.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 No to jeszcze ja, waga. Moja żona to ryby - ciekawe co wyjdzie z naszego budowania (jeśli ma to jakiś wpływ, kto wie????). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts