botanika 04.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Szukając kredytu miałam okazję zetknąć sięz całą gamą nieuprzejmości ,wywyższania się,arogancji i niesolidności ze strony pracowników banku.Może maiłam pecha ,ale moje doświadczenia nie dotyczą jednego banku.Tak się złożyło ,że obecnie piszę pracę na temat relacli z klientem i bardzo liczę na Waszą pomoc w zebraniu danych Proszę napiszcie o swoich odczuciach i opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 12.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Najlepiej korzystać z profejonalnego doradcy kredytowego, który dopasuje ofertę danego Banku do potrzeb kredytobiorcy, a nie latać samemu i narażać się na nieprzyjemności.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 13.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 WitamJa osobiście to z nieuprzejmością się nie spotkałem, jedynie mam zastrzeżenia co do braku indywidualnego podejścia do klienta. Dzwonię, umawiam się, rezerwuję sobie czas i idę do takiego banku a tam pan obsługuje mnie w przeciągu 5minut i przedstawia ofertę, którą równie dobrze mogę sobie wydrukować z internetu. Więc po co chodzić do doradcy, skoro on nie próbuje dostosować oferty banku do moich potrzeb tylko przedstawia standardową ofertę czyli tak naprawdę chce się mnie pozbyć. Miałem wrażenie, że jak bym tam próbował "negocjować" to może i bym uzyskał troszeczkę lepsze warunki ale ja po prostu nie lubię się targowac jak przekupka na bazarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts