urbit 05.06.2003 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Mój wykonawca mojego przyszłego domu zaoferował mi żeby pobudowac dom z cegły U220.Czy to jest dobry materiał na dom?Co myslicie o domu z takiego materiału. PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 05.06.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Bloczki U220 sa dobrym materiałem ceramicznym ale trzeba pomyśleć o ociepleniu ok12-13cm i najlepiej ściance osłonowek z cegły K-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbit 05.06.2003 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Czyli mozna powiedzieć ze niejest to bylejaki materiał na dom i spokojnie można budowac z tego dom na wiele lat?A w porównaniu do innych materiałów jaka jest róznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 05.06.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 O tym to już naprawdę zatrzęsienie było na forum U 220 to przedstawiciel ceramiki różniący się od MAXa tylko ilością pustki wewnątrz (i to bardzo nieznacznie). Przy wyborze ceramiki większe znaczenia ma jakość samej ceramiki. Są jeszcze inne materiały, wszystko zależy od tego jaką ścianę chcesz budować (ilowarstwową). Cały zestaw możliwości znajdziesz w Muratorze 1/2003. DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbit 05.06.2003 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts