botanika 04.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Szukając kredytu miałam okazję zetknąć się z całą gamą nieuprzejmości ,wywyższania się,arogancji i niesolidności ze strony pracowników banku.Może maiłam pecha ,ale moje doświadczenia nie dotyczą jednego banku.Tak się złożyło ,że obecnie piszę pracę na temat relacli z klientem i bardzo liczę na Waszą pomoc w zebraniu danych Proszę napiszcie o swoich odczuciach i opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 04.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Szukając kredytu miałam okazję zetknąć się z całą gamą nieuprzejmości ,wywyższania się,arogancji i niesolidności ze strony pracowników banku.Może maiłam pecha ,ale moje doświadczenia nie dotyczą jednego banku.Tak się złożyło ,że obecnie piszę pracę na temat relacli z klientem i bardzo liczę na Waszą pomoc w zebraniu danych Proszę napiszcie o swoich odczuciach i opiniach. Może ankieta byłaby lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 04.03.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nie chcę nakierowywać Waszych opinii postawionymi pytaniami.Proszęo luzne uwagi i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.03.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 To może zależeć od oddziału Banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts