kiwal 04.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Oczywiście płyty do gotowania - na papierze i w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Tradycyjna płyta elektryczna jest gorąca...indukcyjna w zasadzie pozostaje ciepła. Do indukcyjnej potrzebne są specjalne garnki...nie pamiętam z jakiego stopu metali, natomiast na tradycyjnej możesz gotować nawet w ceramicznych, szklanych......i cena...droższe są idukcyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.