ArturK 04.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Miejsce na komentarze gotowe. Mamy nadzieję, że budowa też tak gładko będzie szła do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam serdecznie cieszę się z Pierwszego wpisu . Odpowiedziałam juz w innym wątku na zapytanie dotyczące ekip i geologa- proszę zajrzeć do mojego dziennika - sa tam namiary na moich sprawdzonych wykonawców i dostawców. Buduję niedaleko - w bok od Kryniczna za Wrocławiem. Życzę powodzenia i trzymam kciuki w walce z Trzebnicą - uzyskanie pozwolenia w powiecie to droga przez mękę . Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 05.03.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam, Dziękuję za informację. Pana-Z-Urzędu-W-Trzebnicy mieliśmy już okazję poznać. Jesteśmy w pełni świadomi, że łatwo z nim nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 06.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj. Juz sie poznaliśmy, ale w związku z tym że jest to również moja okolica chętnie będę podglądać Waszą budowę. Działka jest piękna, a możesz zdradzić nazwę miejscowości? O geologii już pisałam i pomóc Wam będzie to dla mnie przyjemność. Ja walkę z urzędami i instytucjami już prawie mam za sobą, więc w razie czego też mogę dopomóc, w innych sprawach oczywiście też. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 06.03.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witaj! Pomiędzy Obornikami i Trzebnicą jest malutka wioska Borkowice (ze ślicznym, aczkolwiek mocno zaniedbanym pałacykiem). Jadąc wąwozami przez wieś dojeżdża się do mostku, przed którym należy skręcić w prawo. 100 metrów za zakrętem jest "wejście" na sfotografowaną działkę. Ech...a wiosna już tuż, tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witajcie, działka bardzo ładnie położona, projekt domu też ładny. Powodzenia w realizacji. Miejmy nadzieję, że dalej będzie łatwiej szło Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 06.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ha w tym pałacu wychowała się moja mama, a w Borkowicach oboje moi rodzice. O mostku słyszałam nieraz. Z wielką przyjemnością zwiedzę tę okolicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 12.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witaj. Czytam właśnie o tym, że podjęliście decyzję o dachówkach. Pamiętam u nas było dokładnie tak samo, najpierw była mowa tylko o blachodachówce, ale potem zmienilismy zdanie. Jeśli nie macie jeszcze wizji, jaką konkretnie dachówkę chcecie położyć to mogę Wam kogoś doradzić. Cena niska (najniższa z konkurencyjnych), obsługa przemiła i fajnie doradzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 13.03.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witaj, Dziękuję za deklarację pomocy w dotarciu do sprawdzonego źródła dachówek. Obecnie jesteśmy na etapie zbierania ofert i porównania rzeczywistych (czytaj, złożonych na piśmie) kosztów pokrycia dachu. Gdyby się okazało, iż rzeczywiście dachówka nie jest rozwiązaniem znacząco droższym (biorąc pod uwagę prawie 900 m2 dachu nawet nieduże jednostkowe różnice przełożą się na niemałe łączne kwoty) z pewnością zgłoszę po "namiary". Do odwiedzenia Brokowic zapraszam...wieś z roku na rok zmienia się "na plus". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 07.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witaj. W długi weekend przejeżdżałam przez Borkowice i zastanawiałam się co tam u Was słychać? A tu proszę w Dzienniku oglądam projekt wspaniałej stajni, niezłe przedsięwzięcie. Życzę powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 07.05.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witaj, Przedsięwzięcie niezłe...ale sytuacja na rynku budowlanym optymizmem nie napawa. Broni jeszcze nie składamy Zobaczymy jak na budowę zapatrują się fundusze unijne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 13.05.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Hej! Czy możesz podać namiary na swojego architekta do adaptacji? Ile Wam zaśpiewał? Bo my jesteśmy na etapie poszukiwań Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 30.11.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Hej ! Nasz dzielny architekt jest z Dzierżoniowa (więc to nikt "lokalny"). Adapację mamy w cenie przygotowania projektu stajnio-pensjonatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 30.11.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Wysłany: Czw, 29 Listopad 2007 22:48 Temat postu: To chyba jakieś "fatum" wisi nad tymi co wybrali okolice Trzebnicy. Nam też idzie jakoś nie tak jak sobie planujemy.Działka ślicznie usytuowana - czy można się dowiedzieć w jakich rejonach Trzebnicy. My budujemy w kierunku na Sułów.Powodzenia Mamy działkę w Borkowicach - kierunek na Wilczyn/Oborniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 11.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Opowiedz coś więcej o koniach - Wy koniarze jesteście, tak? Czy dopiero się nimi staniecie? To będzie coś w rodzaju agroturystyki, szkółki jeździeckiej czy jak? Koń to moje marzenie. Jakoś nie mogę go sobie wybić z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts