Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Wzgórz Trzebnickich

Recommended Posts

Witam serdecznie :-)

cieszę się z Pierwszego wpisu :-).

Odpowiedziałam juz w innym wątku na zapytanie dotyczące ekip i geologa- proszę zajrzeć do mojego dziennika - sa tam namiary na moich sprawdzonych wykonawców i dostawców. Buduję niedaleko - w bok od Kryniczna za Wrocławiem.

Życzę powodzenia i trzymam kciuki :-) w walce z Trzebnicą - uzyskanie pozwolenia w powiecie to droga przez mękę :-? .

Dabell

:D

Witaj.

Juz sie poznaliśmy, ale w związku z tym że jest to również moja okolica chętnie będę podglądać Waszą budowę. Działka jest piękna, a możesz zdradzić nazwę miejscowości?

O geologii już pisałam i pomóc Wam będzie to dla mnie przyjemność.

Ja walkę z urzędami i instytucjami już prawie mam za sobą, więc w razie czego też mogę dopomóc, w innych sprawach oczywiście też.

Życzę powodzenia. :D :D :D

Witaj!

Pomiędzy Obornikami i Trzebnicą jest malutka wioska Borkowice (ze ślicznym, aczkolwiek mocno zaniedbanym pałacykiem). Jadąc wąwozami przez wieś dojeżdża się do mostku, przed którym należy skręcić w prawo. 100 metrów za zakrętem jest "wejście" na sfotografowaną działkę. Ech...a wiosna już tuż, tuż... :)

Witaj.

Czytam właśnie o tym, że podjęliście decyzję o dachówkach. Pamiętam u nas było dokładnie tak samo, najpierw była mowa tylko o blachodachówce, ale potem zmienilismy zdanie.

Jeśli nie macie jeszcze wizji, jaką konkretnie dachówkę chcecie położyć to mogę Wam kogoś doradzić. Cena niska (najniższa z konkurencyjnych), obsługa przemiła i fajnie doradzają.

Witaj,

Dziękuję za deklarację pomocy w dotarciu do sprawdzonego źródła dachówek. Obecnie jesteśmy na etapie zbierania ofert i porównania rzeczywistych (czytaj, złożonych na piśmie) kosztów pokrycia dachu. Gdyby się okazało, iż rzeczywiście dachówka nie jest rozwiązaniem znacząco droższym (biorąc pod uwagę prawie 900 m2 dachu nawet nieduże jednostkowe różnice przełożą się na niemałe łączne kwoty) z pewnością zgłoszę po "namiary". :)

Do odwiedzenia Brokowic zapraszam...wieś z roku na rok zmienia się "na plus".

• 1 month później...
  • 6 months później...

Wysłany: Czw, 29 Listopad 2007 22:48 Temat postu:

To chyba jakieś "fatum" wisi nad tymi co wybrali okolice Trzebnicy. Nam też idzie jakoś nie tak jak sobie planujemy.

Działka ślicznie usytuowana - czy można się dowiedzieć w jakich rejonach Trzebnicy. My budujemy w kierunku na Sułów.

Powodzenia

Mamy działkę w Borkowicach - kierunek na Wilczyn/Oborniki.

• 2 years później...