niktspecjalny 04.03.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kto pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Czekacie jak ja cos pierwszy wkleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.03.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A ja tak niesmailo zapytam czy przepisy musza byc calkowicie wlasne,czy moga byc thermomixowe z malymi wlasnymi poprawkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A ja tak niesmailo zapytam czy przepisy musza byc calkowicie wlasne,czy moga byc thermomixowe z malymi wlasnymi poprawkami? Mysle ,że wszystkie .A ja w przeróbkach jestem zakochany.raffran chetnie zobacze te zmutowane.One sa najlepsze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 No to jak znajde chwile to zaczne sie dzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 to i ja szukam i cos wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 No to na poczatek rybka,taka jak w oryginalnym przepisie czyli:rybka przyprawiona ziolami do ryb,sola.... polozona na Varomie,a na nadstawce kalafiorek i brokuly.Do koszyczka ziemniaki i tutaj zmiana,woda w naczyniu miksujacym przyprawiona ziolami,wedle zyczenia(w najgorszym wypadku moze byc Vegeta),sporo tego wsypac.Dusic na parze dluzej niz w przepisie nawet do 35-40minut(zalezy to takze od ryby),ustawienie varoma, poz.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 16.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 A ja troche nie na temat może ktos chce kupić thermomix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 A ja troche nie na temat może ktos chce kupić thermomix? Uśmialem sie po pachy.Nawet Bardziej niz troche.Daj ogłoszenie do gazety lub z fotka na allegro. W sumie fajnie tak. A ja troche nie na temat może ktos chce kupić robota kuchennego i zaznaczam ,że nie ma nic wspólnego z termomixem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.03.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ns,a gdzie twoje przepisy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 16.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 A ja troche nie na temat może ktos chce kupić thermomix? Uśmialem sie po pachy.Nawet Bardziej niz troche.Daj ogłoszenie do gazety lub z fotka na allegro. W sumie fajnie tak. A ja troche nie na temat może ktos chce kupić robota kuchennego i zaznaczam ,że nie ma nic wspólnego z termomixem. No to cieszę się że dostarczyłam Ci rozrywki A ogłoszenie juz dawałam i na gazecie i na allegro tylko jakoś nikt nie chce kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 21.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A ogłoszenie juz dawałam i na gazecie i na allegro tylko jakoś nikt nie chce kupić Może trochę za drogo chciałaś sprzedać? Ja bardzo chcę kupić - tylko cena jest jakaś zaporowa ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 21.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A ogłoszenie juz dawałam i na gazecie i na allegro tylko jakoś nikt nie chce kupić Może trochę za drogo chciałaś sprzedać? Ja bardzo chcę kupić - tylko cena jest jakaś zaporowa ciągle Za nowy zapłaciłam 3435,00 kupiony w styczniu 2004 prawie nie uzywany, chcemy 1500 więc chyba nie za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 22.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A ogłoszenie juz dawałam i na gazecie i na allegro tylko jakoś nikt nie chce kupić Może trochę za drogo chciałaś sprzedać? Ja bardzo chcę kupić - tylko cena jest jakaś zaporowa ciągle Za nowy zapłaciłam 3435,00 kupiony w styczniu 2004 prawie nie uzywany, chcemy 1500 więc chyba nie za drogo Aaaaaa...to może za stary Teraz na allegro są nowe modele - pożądane niezwykle - i nawet za podobną cenę jak te z 2004 (oczywiście w chwili zakupu w 2004) i to może dlatego taki kłopot ze sprzedażą masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 22.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Urządzenie jest drogie i to jest powód. a szczęscie mam już chetnego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Urządzenie jest drogie i to jest powód. a szczęscie mam już chetnego pozdrawiam Ale przepisami możesz sie podzielić.Przecież nie postawiłas go na szafce i nie patrzyłas sie na niego przez ten okres do dnia sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 23.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Urządzenie jest drogie i to jest powód. a szczęscie mam już chetnego pozdrawiam Ale przepisami możesz sie podzielić.Przecież nie postawiłas go na szafce i nie patrzyłas sie na niego przez ten okres do dnia sprzedaży? Dokładnie tak było jak piszesz Jedynie mieliłam od czasu do czasu zupki dziecko i robiłam kilka razy ciasto do pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Urządzenie jest drogie i to jest powód. a szczęscie mam już chetnego pozdrawiam Ale przepisami możesz sie podzielić.Przecież nie postawiłas go na szafce i nie patrzyłas sie na niego przez ten okres do dnia sprzedaży? Dokładnie tak było jak piszesz Jedynie mieliłam od czasu do czasu zupki dziecko i robiłam kilka razy ciasto do pizzy mogę sprawić ,że go nie sprzedasz?Nikt nie wprowadził cie w swiat termomixsowych kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 24.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Urządzenie jest drogie i to jest powód. a szczęscie mam już chetnego pozdrawiam Ale przepisami możesz sie podzielić.Przecież nie postawiłas go na szafce i nie patrzyłas sie na niego przez ten okres do dnia sprzedaży? Dokładnie tak było jak piszesz Jedynie mieliłam od czasu do czasu zupki dziecko i robiłam kilka razy ciasto do pizzy mogę sprawić ,że go nie sprzedasz?Nikt nie wprowadził cie w swiat termomixsowych kombinacji. Dzięki już sprzedałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam,jestem posiadaczem thermomixa od września 2008. Kupiłam nowy więc cena 4000zł - dziś wiem, że cena nie warta tego urządzenia.Wygodne to jest, szybko się myje, ale ciasta nie są najlepsze 0 te robione tradycyjna metoda o niebo lepsze.Chętnie skorzystałbym ze sprawdzonych przepisów, a nie tych książkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts