Zibi_ZM 04.03.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam,Mam na imię Zbyszek. Razem z moją "lepszą połówką" Ania kupiliśmy półówkę bliźniaka w stanie surowym zamkniętym w Warszawie. W tym bliźniaku zamieszkamy (mam nadzieję, że już niedługo) z naszymi córeczkami bliźniaczkami.Pewnie będę tu częstym gościem, bo doświadczenia w "wykończeniówce" nie mamy zbyt wiele, a i działeczkę mamy do zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam serdecznie na naszym forum! Mamy coś wspólnego (my budujemy bliźniaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.03.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 my rowniez witamy tez budujemy blizniaka a na dodatek ja jestem spod znaku blizniat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zibi_ZM 04.03.2007 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nad drugą częscią jeszcze można popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nad drugą częscią jeszcze można popracować hehe alez smieszne pozwol,ze swojego 1,5 roczniaka odchowamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nad drugą częscią jeszcze można popracować Ja popracuje dopiero jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Nad drugą częscią jeszcze można popracować Ja popracuje dopiero jesienią stukupuku - trzymamy zatem kciuki za owocna hmmm prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zibi_ZM 04.03.2007 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Stukpuk i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Ja też z bliźniaka i tyle wspólnego wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts