linka91 04.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Skoro przebiśniegi wydostały się na powierzchnie wyciągając "główki" do słońca, co jest niezbitym dowodem na przyjście wiosny uznałam, iż... CZAS ZACZYNAĆ Serdecznie pozdrawiam forumowiczów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Aloha na budowie! I dobrze wybrałąś Wiosna najlepsza jest na początek Jeszcze tylko musisz wlepić swoje zdjecie w "gębach" potem logujesz się wieczorem na czacie i już jesteś po pełnej aktywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Skoro przebiśniegi wydostały się na powierzchnie wyciągając "główki" do słońca, co jest niezbitym dowodem na przyjście wiosny uznałam, iż... CZAS ZACZYNAĆ Serdecznie pozdrawiam forumowiczów!!! alezzz poetycko wiosna zawialo Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linka91 05.03.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dziękuję za "gościnę" Myślę, że zawitam tu na niekrótki czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts