luce81 04.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Czy jest możliwość ubezpieczenia domu w czasie budowy?Ile oriętacyjnie kosztuje?Na jakiej podstawie ustala się wysokość ubezpieczenia. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A co ubezpieczyc,skoro dom z dnia na dzien rosnie i wartosc jego takze??? Moze materialy ubezpieczyc,albo od NW,albo.....??? To tylko takie moje rozwazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BT 07.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja na budowę domu wziołem kredyt w Millenium więc obowiązkowo musiałem przystąpic do ubezpieczenia budynku w trakcie budowy - ubezpieczycielem buło PZU. składka miesięczna wynosiła 41,00, ale była uzależniona od wysokości kredytu (200 000) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria271199 07.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 witam, raffran, jak co ubezpieczyc ? np. materialy przed kradzieza, jak by sie mialo komus cos stac na twojej budowie, nawet przed zlym wykonaniem prac budowlanych czy nawet ubezpieczenie na mozliwe potrzebnego pozniej adwokata ?! pozdrawiamhttp://www.wyciagi-budowlane.comhttp://www.n-n-m.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 07.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Niektóre banki tego wymagają i musisz ubezpieczyć. ja ubezpieczałam w Alinzie i na kwotę 200 000 zł (ubezpieczenie jest na rok i trzeba wstępnie założyć wartość domu w budowie po roku czasu). W alianzie wyszło mi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts