aniawmuratorze 28.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 przeczytalam Twój wpis z większym (chyba zrozumieniem ) i przyjrzałam się gdzie masz komin to jednak koza nie będzie we wnęce ja myślę o czymś takim potajemnie http://www.jotul.com/FileArchive/Photos/Wood%20Stoves/J%C3%B8tul%20F%20600/Int/F600_BBE_Int_01_pop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.01.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Lidex jak miło zobaczyć Wasze wnętrza - bardzo fajnie Wam to wyszło Z zewnątrz dom wygląda bardzo nowocześnie a wewnątrz zachowaliście bardzo fajny klimacik - połączenie nowoczesności z klasyką. Bardzo mi się to podoba i mam nadzieję, że nam to wyjdzie równie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 29.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Super domek ! Ciekawy i niestandardowy Fajny bardzo fajny Swiatelka w rózowym pokoju sa niesmowite. A jak kuchnia? pzdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzień dobry przyszłam tu za glowac i bardzo się z tego cieszę! Domek podobny do naszego i podobna kolorystyka elewacji (no... planowanej elewacji dodam ) No okna już mamy identyczne. Brama wkrótce też będzie identyko - to Eurostyle prawda?. I dachówka.... też u nas domino Jak to się stało że wcześniej go nie zobaczyłam? Mam pytanie (sorki jeśli się powtarzam) o oprawy w pokoju córci. Też właśnie planuję kryształowe oczka i szukam jakiś sensownych. Co to za oprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a ja przyszłam za Efilo i na jednym wdechu przejrzałam dziennik. Podoba mi sie, ale tchnie malizną, znaczy pokazcie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 29.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 przeczytalam Twój wpis z większym (chyba zrozumieniem ) i przyjrzałam się gdzie masz komin to jednak koza nie będzie we wnęce ja myślę o czymś takim potajemnie http://www.jotul.com/FileArchive/Photos/Wood%20Stoves/J%C3%B8tul%20F%20600/Int/F600_BBE_Int_01_pop.jpg Też o czymś takim myśleliśmy ale do gabinetu i finał jest taki, że stanie tam (w gabinecie) jotulowa kozucha nr 2 ale niestety bez takiej zabudowy, bo zajęłaby bardzo dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 29.01.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Super domek ! Ciekawy i niestandardowy Fajny bardzo fajny Swiatelka w rózowym pokoju sa niesmowite. A jak kuchnia? pzdr K Dzięki Kuchnia póki co będzie tymczasowa i obecnie jest w trakcie realizacji, jeśli tak to można nazwać. Jak już będę robić docelową nie chcę się za bardzo ograniczać i oszczędzać na "kosmicznych rozwiązaniach" więc musimy troszkę poczekać . Ale zostało to zaplanowane już dawno, więc jest ok. Zamiast kuchni w ogrodzie jest już kilka drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 29.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Lidex jak miło zobaczyć Wasze wnętrza - bardzo fajnie Wam to wyszło Z zewnątrz dom wygląda bardzo nowocześnie a wewnątrz zachowaliście bardzo fajny klimacik - połączenie nowoczesności z klasyką. Bardzo mi się to podoba i mam nadzieję, że nam to wyjdzie równie fajnie Dzięki glowac Cieszę się że ci się podoba. Podglądam twoj dziennik i z tego co widzę to niedługo i u ciebie wykonczenowka ruszy na calego. Trzymam kciuki za dobre wybory i jak najmniejszy bol glowy przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 29.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a ja przyszłam za Efilo i na jednym wdechu przejrzałam dziennik. Podoba mi sie, ale tchnie malizną, znaczy pokazcie wiecej Witaj u nas , jak bedzie co to pokazemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 29.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzień dobry przyszłam tu za glowac i bardzo się z tego cieszę! Domek podobny do naszego i podobna kolorystyka elewacji (no... planowanej elewacji dodam ) No okna już mamy identyczne. Brama wkrótce też będzie identyko - to Eurostyle prawda?. I dachówka.... też u nas domino Jak to się stało że wcześniej go nie zobaczyłam? Mam pytanie (sorki jeśli się powtarzam) o oprawy w pokoju córci. Też właśnie planuję kryształowe oczka i szukam jakiś sensownych. Co to za oprawy? Witaj u nas Oprawy wypatrzyłam w dzienniku rogbog. Dlugo szukalam podobnych, jeśli już znalazłam to nie dawały takiego efektu po zapaleniu jak te nasze. Już zaczęłąm się przyzwyczajać do myśli, że trzeba będzie albo przyinwestować w spotline albo zrezygnować i znalazłam na allegro. Koszt coś około 20-30pln/szt. Próbowałam odnaleźć dla ciebie sprzedawcę ale mi sie nie udalo (kupowaliśmy już jakiś czas temu). Może wieczorkiem podpytam B.Art'a i będzie coś wiedział, to dam ci znac. A teraz ide w odwiedziny do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 29.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jestem... Ale piękne te światełka Skąd ja je znam Bardzo się cieszę,że w kolejnym domku halogenki rozświetlają pokój. U nas każdy kto je widzi, bardzo się nimi zachwyca, A najważniejsze . Bardzo piękne wnętrza . Nic tylko szybko wykańczać i zamieszkać-szkoda czasu . Czekamy na dalsze fotorelacje, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzięki za priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinazet 02.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Domek śliczny pełen klasy. Dajcie znać jak po awrii-czy wszystko w porządku. Bardzo cieszę sie, że trafiłam na wasz dziennik i wogóle podziwiam wszystkich forumowiczów prowadzących dzienniki-dzięki ludziom takim jak wy marzenia stają się realne Będę śledzić Wasze dalsze poczynania i również czekam na następne zdjęcia-ja z chęcia przejrzałabym każdy "zakamarek" waszego domku Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 04.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Stres wart jest schodów. Schodki już wyszły piekne i lekkie - zapraszają do wfrunięcia na górę.Zielony pokoik też bardzo miły, natomiast w Gabrysi pokoiku już jest za słodko.Przydałoby się więcej zimnych/neutralnych barw.Kłopot w tym, że moja Ola dokładnie taki pokój zamówiła - cały różowy a jeszcze lepiej żeby mógł być w kolorze róż -Barbe. Kiedy te dzieci wyrosną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 04.02.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Domek śliczny pełen klasy. Dajcie znać jak po awrii-czy wszystko w porządku. Bardzo cieszę sie, że trafiłam na wasz dziennik i wogóle podziwiam wszystkich forumowiczów prowadzących dzienniki-dzięki ludziom takim jak wy marzenia stają się realne Będę śledzić Wasze dalsze poczynania i również czekam na następne zdjęcia-ja z chęcia przejrzałabym każdy "zakamarek" waszego domku Pozdrawiam Karolina Na szczescie nie ma strat po awarii. Jednak te deski to solidny materiał, moze dlatego oparly się wodzie, że były olejowane? Fotki oczywiście bedziemy doklejać - teraz zmieniają się drobiazgi więc w ciężko wrzucać coś nowego. hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 04.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Stres wart jest schodów. Schodki już wyszły piekne i lekkie - zapraszają do wfrunięcia na górę. Zielony pokoik też bardzo miły, natomiast w Gabrysi pokoiku już jest za słodko. Przydałoby się więcej zimnych/neutralnych barw. Kłopot w tym, że moja Ola dokładnie taki pokój zamówiła - cały różowy a jeszcze lepiej żeby mógł być w kolorze róż -Barbe. Kiedy te dzieci wyrosną ... Wahaliśmy się długo czy nie rozjaśniać tego różu i w końcu zdecydowaliśmy pomalować cały pokój w tym kolorze. Nprawdę przyjemnie się tam przebywa. Myślałem że dziecko dostanie kota w takich warunkach ale samemu pracuje mi się tam świetnie - montuję listwy przypodłogowe wraz z gniazdami. Zobaczymy jak będzie po dodaniu mebli - póki co księżniczka jest zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 05.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Bardzło ładna elewacja w sypialni super kolorki ,łązienka ciemna bardzo fajne płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No to jeszcze raz ja pomeczę Was swoimi pytaniami :1 czy dowiadywaliście się czy można przy rekuperacji mieć kozę ?2 napisz proszę lidex na priv jaka jest cena podłogi (kompleksowo z materiałem i robocizną) 3 czemu podłoga u Was jest olejowana a nie lakierowana?4 czy tynki macie gipsowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 05.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 1 czy dowiadywaliście się czy można przy rekuperacji mieć kozę ? Można pod warunkiem doprowadzenia powietrza do spalania z zewnątrz. Są już takie kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 05.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 1 czy dowiadywaliście się czy można przy rekuperacji mieć kozę ? Można pod warunkiem doprowadzenia powietrza do spalania z zewnątrz. Są już takie kozy. Miałem dwóch fachowców od wentylacji mech i tak, pierwszy powiedział, że wystarczy w pomieszczeniu z kozą zrobić lekkie nadciśnienie, drugi - zalecił ręcznie otwierany nawiew powietrza zewnętrznego. Mamy taką możliwość w gabinecie bo mamy doprowadzoną rurę z zewnątrz do przestrzeni za kozą i wystarczy zrobić zamykany nawiew. W salonie nie ma problemu bo nasza koza salonowa ma zamkniętą komorę i pobiera powietrze z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts