1kinia1 28.08.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 lidex,jaką planujesz umywalkę do tej wanny? ja już jestem zdecydowana na wanienkę riho seth ale nie wiem czy umywalka którą wybrałam będzie pasować do wanny i reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 28.08.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kibelek i bidet juz mamy: v&b subway i umywalka myslę ze bedzie z tej samej serii, ale jeszcze nie kupiona, więc "się zobaczy".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 29.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no ładny ten twój kibelek - nawet trochę podobny do mojego - tylko ja mam bardziej obłą klapę. nie wiem co zrobić z umywalką - pasuje mi do kibelka ale do wanny już nie bardzo - umywalka jest taka owalna a wanna bardziej yyyyyyyyy - no wiesz sama jaka... jak masz ochotę to zajżyj - są w przedostatnim moim wątku w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 halo?! czy jest tu kto?! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no proszę ile się dzieje! bardzo jestem ciekawa podłogi, drzwi, listew, schodów i biureczka pozdrawiam i życzę rychłej zmiany nastroju nie teges (sobie również ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 24.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ale ci zazdroszczę takich postępów... najbardziej ciekawa jestem waszych desek. nasze zaplanowane są na październik... prądu też wam zazdroszczę bo my musimy czekać jeszcze 3 miesiące - a bez prądu to jakoś nic nie idzie... i ogólnie mam strasznego doła budowlanego.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 24.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiecej nas tu czeka na doniesienia z Wazsej budowy, często zagladając do dziennika. Zapowiedzi są baaardzo intrygujace. Czzekamy na zdjecia!!. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 piekny domek.ale cos skromnie ze zdjeciami. czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 02.10.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 oj, bo tak naprawdę to nie za bardzo jest co pokazywać, póki co . No ale dobra, "spowoduję" aby B.Art wkleił kilka fotek, bo jeszcze tej umiejętności nie posiadłam , bo ja z tych mało technicznych jestem. A na budowie poprawki poprawek ciągną się w nieskończoność, ale widać już koniec poprawek tynkarskich, więc może jakoś pójdzie do przodu. Deski póki co czekają na cyklinowanie i olejowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 14.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Sorry B.Art. Tak mnie zachwyciły zdjecia że wpisałam sie do dzieniika. Nie wiem jak je przesunąc do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 listwa super! drzwi, wiadomo, super! - klamki już wybrałaś? podłogę proszę w szerszej perspektywie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.10.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Nareszcie zdjęcia. Ależ Wy to z klasą robicie. Listwy przypodlogowe na schodach -bardzo szykowne wykonczenie. A dechy.... super - dąb bielony....bardzo mi sie podoba - czekam na efekt koncowy. Ide spac bo juz pózno. Jutro obejrze jeszcze raz z najwieksza przyjemnością. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik63382.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 22.10.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No cóż ... PIĘKNIE TO WYGLĄDA !!! i wszystko razem i każde z osobna. Podłoga nasza wymarzona Fajny pomysł z tymi listwami schodowymi. Pergolka i taras sie świetnie prezentują !!!! Więcej zdjęć !! dajcie więcej zdjęć !! Pzdr K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Proszę powiedz mi czy drzwi wew. są firmy Pol-Skone???Jeśli tak to czy są do obejrzenia na żywo gdzieś w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 27.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie i odpowiadam hurtem: Jasia : klamki jeszcze nie wybrane, ale juz po pierwszych oględzinach, chcemy zwykłe, proste (bez wygibasów) srebrne satynowane, tylko nie lakierowane, coby lakier nie zszedł po 2 latach; przy okazji mam pytanko - jak się użytkuje to co co masz w swoich drzwiach przesuwnych - wygodne to jest? KaMaL: fotki będą, tylko u nas ten progres jakiś taki słaby i nie ma co pokazywać glowac: drzwi są po prostu od stolarza , klejona lakierowana sosna. Stolarz z daleka ale cena konkurencyjna. Narazie mamy wstawione 1 szt., reszta ok.20 listopada. Będziemy też mieć od niego przesuwne i składane, mam nadzieję że wyjdą ok Pozdrawiam, L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 jak się użytkuje to co co masz w swoich drzwiach przesuwnych - wygodne to jest? wygodne są w ogóle jakieś inne rozwiązania? mi zaproponowali tylko to, ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 28.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 są jeszcze taki fajne "gałki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 03.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 małe pytanko - w którą stronę kładliście w salonie swoje deski - zastanawiam się jak ostatecznie to zrobić u nas - w poprzek czy wzdłuż - z której strony macie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 03.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Z każdej .Mamy w salonie/ jadalni 7 okien na 3 swiata strony....Dechy polożyliśmy prostopadle do okien zachod - wschod bo tak nam bardziej pasowalo do ogolu, ale podobno zasada jes taka, ze kladzie sie po prostu prostopadle do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 03.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no my też mamy z trzech stron okna i jeszcze z dachowych jest światło - z czwartej strony są drzwi przez które się wchodzi do salonu - zdecydowaliśmy też na osi wschód-zachód wzdłuż salonu, dziś przywieźli dechy, są suuuuper.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts