Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

B.Art i Lidex budują - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 242
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ładny ten twój kibelek - nawet trochę podobny do mojego - tylko ja mam bardziej obłą klapę. nie wiem co zrobić z umywalką - pasuje mi do kibelka ale do wanny już nie bardzo - umywalka jest taka owalna a wanna bardziej yyyyyyyyy :-? - no wiesz sama jaka... jak masz ochotę to zajżyj - są w przedostatnim moim wątku w dzienniku...

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
oj, bo tak naprawdę to nie za bardzo jest co pokazywać, póki co :-? . No ale dobra, "spowoduję" aby B.Art wkleił kilka fotek, bo jeszcze tej umiejętności nie posiadłam :oops: , bo ja z tych mało technicznych jestem. A na budowie poprawki poprawek ciągną się w nieskończoność, ale widać już koniec poprawek tynkarskich, więc może jakoś pójdzie do przodu. Deski póki co czekają na cyklinowanie i olejowanie.

• 2 weeks później...

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Nareszcie zdjęcia.

Ależ Wy to z klasą robicie. Listwy przypodlogowe na schodach -bardzo szykowne wykonczenie. A dechy.... super - dąb bielony....bardzo mi sie podoba - czekam na efekt koncowy.

Ide spac bo juz pózno. Jutro obejrze jeszcze raz z najwieksza przyjemnością.

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik63382.htm

Witam wszystkich serdecznie :D i odpowiadam hurtem:

Jasia : klamki jeszcze nie wybrane, ale juz po pierwszych oględzinach, chcemy zwykłe, proste (bez wygibasów) srebrne satynowane, tylko nie lakierowane, coby lakier nie zszedł po 2 latach; przy okazji mam pytanko - jak się użytkuje to co co masz w swoich drzwiach przesuwnych - wygodne to jest?

KaMaL: fotki będą, tylko u nas ten progres jakiś taki słaby i nie ma co pokazywać

glowac: drzwi są po prostu od stolarza :lol: , klejona lakierowana sosna. Stolarz z daleka ale cena konkurencyjna. Narazie mamy wstawione 1 szt., reszta ok.20 listopada. Będziemy też mieć od niego przesuwne i składane, mam nadzieję że wyjdą ok :roll:

Pozdrawiam, L.