KaMaL 03.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a my chcemy położyć od korytarza wzdłuż tej sciany co są na niej drzwi tarasowe czyli wzdłuz salonu, a w jadalni prostopadle do desek salonowych .... ale to jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 05.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Halo - witam serdecznie piękny domek i ogrodzenie.... czy można prosić o dokładniejsze zdjecia ogrodzenia? tak od frontu na przykład... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja też zajrzałam bardzo mi sie podoba Wasz domek, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 09.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ha! zajrzałam do was i oświeciło mnie że macie szarą łazienkę. co to za płyteczki? jak dla mnie troszkę za ciemne - mamy łazienkę od północy. ale płyteczki wasze naprawdę fajne. format i faktura. a z tej wanny to chyba się odmyśliłam - rho seth - przemyślałam i chyba mi się nie zmieści. zresztą przestawiło mi się na kanciaste formy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 10.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zakrzewianko witam Cię u nas, w dzieniku wstawiliśmy zdjęcie ogrodzenia, jeśli jeszcze chcesz jakieś szczegóły to daj znać KaMaL ja też przez chwilę miałam pomysł, żeby "urozmaicić" ułożenie desek, ale jednak zdecydowaliśmy że będzie jednolicie. I jest ok. Piątka witamy cię u nas 1kinia1 - odpowiedziałam ci u ciebie Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_pojmann 11.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dom jest przepiękny, kolorystyka dobrana idealnie, proszę napisz jakiego koloru są dachówki domino, i kto produkuje takie piękne drzwi wewnętrzne oraz listwy przypodłogowe?Powodzenia, tak pięknego domu już dawno nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 11.11.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Dom jest przepiękny, kolorystyka dobrana idealnie, proszę napisz jakiego koloru są dachówki domino, i kto produkuje takie piękne drzwi wewnętrzne oraz listwy przypodłogowe? Powodzenia, tak pięknego domu już dawno nie widziałem. Hej! Dzięki za komplementy - dachówka jest w kolorze łupek, drzwi i listwy przypodłogowe produkuje....stolarz z okolic Stalowej Woli - wg naszego pomysłu (wzór drzwi podpatrzony u Babci na mazurskiej wsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 12.11.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dziękuję bardzo za zdjęcie . Też rozmyślam o ogrodzeniu i szukam inspiracji, a Wasze jest na prawdę bardzo ładne i w stylu, którego poszukuję. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a z czego ta podloga i czym olejowana http://images30.fotosik.pl/284/c406f34e1da1ebe4.jpg i jeszcze jaka szeroka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 25.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 podłoga z dębu, szerokość 12 cm z fazą, na zdjęciu jeszcze surowe dechy; dziś była bielona (przynajmniej taki był plan) a jutro ma być olejowana olejowoskiem OSMO . Sama jestem ciekawa efektu - niestety nie bywam tam codziennie, a dziś to nawet B.Art nie był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no to jeszcze podpytam a gdzie deski kupione i za ile i ile centymetrów na tą podłogę liczyć grubość deski + legary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 26.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no to jeszcze podpytam a gdzie deski kupione i za ile i ile centymetrów na tą podłogę liczyć grubość deski + legary ? Deski kupione na Klobuckiej w w-wie, (Zinczuk), materiał zamawiany razem z wykonaniem, chemią itd. Grubość deski to 22mm, deski sa klejone do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 22.12.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/423/9089fcd165132a85.jpg Co u Was słychac? Czy już mieszkacie? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 23.12.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele ciepła i miłości w Nowym Roku http://images32.fotosik.pl/423/16b787ec72dea78f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/724446/previews/22851362_kartka3.jpg Życzą Glowace z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://images33.fotosik.pl/431/604ff59cf5fa4f79med.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO życzy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 01.01.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Ach dziękujemy za zyczenia i również życzymy w Nowym Roku wszystkiego dobrego, zdrowia i szybkiego wprowadzenia do Waszych domków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 11.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Zaglądam tu po raz pierwszy.... "wow", po prostu piękny domek .....Powodzenia i szybkiej przeprwoadzki ! My tez chcemy miec ogrodzenie z cegły vandersanden, ale chyba z serii Azalea, przy czym słupki chcemy wykonczac na tzw "sztorc", bo nigdzie nie mozemy znależć czapek betonowych albo ceramicznych, ktore by nam pasowały ... ale nasze ogrodzenia na razie jeszcze w planach ... Ciekawa jestem, jakie planujecie parapety zewnętrzne i czy jestescie jak na razie zadowoleni z obsługi na Kłobuckiej, gdzie jak sie nie mylę kupowaliscie deskę? Jezeli tak, to prosze, podajecie namiary na punkt (moze byc na prv, jak Wam wygodniej). Pytam o to, bo szukamy miejsca gdzie moglibysmy kupic podłoge z montazem. Na razie widzielismy fajne deski w Podłogach Swiata, ale jak nie znam zadnych opinii na temat tego sklepu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 15.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Zaglądam tu po raz pierwszy.... "wow", po prostu piękny domek .....Powodzenia i szybkiej przeprwoadzki ! My tez chcemy miec ogrodzenie z cegły vandersanden, ale chyba z serii Azalea, przy czym słupki chcemy wykonczac na tzw "sztorc", bo nigdzie nie mozemy znależć czapek betonowych albo ceramicznych, ktore by nam pasowały ... ale nasze ogrodzenia na razie jeszcze w planach ... Ciekawa jestem, jakie planujecie parapety zewnętrzne i czy jestescie jak na razie zadowoleni z obsługi na Kłobuckiej, gdzie jak sie nie mylę kupowaliscie deskę? Jezeli tak, to prosze, podajecie namiary na punkt (moze byc na prv, jak Wam wygodniej). Pytam o to, bo szukamy miejsca gdzie moglibysmy kupic podłoge z montazem. Na razie widzielismy fajne deski w Podłogach Swiata, ale jak nie znam zadnych opinii na temat tego sklepu. Pozdrawiam No już w zasadzie można sie wprowadzać wszystko mniej więcej jest oprócz mebli. Póki co mamy gaz z małych butli i tym ogrzewamy dom co jest dośc dużym obciążeniem. Zona jest ciepłolubna i chyba nie uda mi sie jej przekonać na przeprowadzkę przed wiosną. No chyba że uda sie nam sprzedać mieszkanie. Masz rację z wykończeniem słupków z cegły - do tej pory nie mamy zamierzamy zamontować tam płyty chodnikowe ale dobrze wywibrowane - to chyba będzie najlepszy pomysł. Deski faktycznie braliśmy z Kłobuckiej namiar do pana Piotra to 600644859. On sprzedaje materiał i umawia z wykonawcami. Więc w zasadzie załatwia wszystko. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts