Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marchewkowe pole [dziennik Karpatki] - komentarze

Recommended Posts

Wreszcie się doczekałam. Zapraszam na marchewkowe pole i do komentowania mojego dziennika. Z jego rozpoczęciem czekałam na oficjalne pozwolenie na budowę. Postaram się jednak szybko nadrobić zaległości i przejść do konkretów. Mam nadzieję, że spotkam tu nie tylko wielbicieli projektu M08 (i w tym miejscu nieco wybiegłam przed dziennik.... :wink: )

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol: Ja w sprawie sugestii co do listy "dlaczego"

12. Odgłosy puszczanych bąków przez zacnego sąsiada w wannie pełnej wody... wiadomo wieczorny rilaks...

13. Szczekająco-obronny piesek w łatki (wielkości świnki morskiej) czekający na jakikikolwiek sygnał do rozpoczęcia swoich "niebiańskich treli" w wyniku czego ja miłośnik wszelkiego stworzenia zaczynam kombinować w temacie psich ciasteczek faszerowanych cyjankiem.

Aaaaa... najważniejsze: serdecznie witam, pozdrawiam i życzę powodzenia.

Maksiu, byłeś trzeci!:) Raz jeszcze dzięki. Nawet Mały Żonek był ze mnie dumny.

Mario_pa, gratuluję refleksu, Meb dzięki i Tobie za odwiedziny. Chwilowo jedynie wirtualne, ale trzeba będzie nadrobić zaległości i za czas jakiś porównać artystyczne wizje.

Cierpliwości mam nadzieję nie braknie. Cieszę się, że już na starcie jestem z Wami zgodna w jednej kwestii: ten dziennik również zatrzyma się w ściśle określonym punkcie. Mam nadzieję, że dotrwam.

A z czystej ciekawości: szlaban jest od Żonki, czy autora projektu? :roll:

1-sza instancja wyraziła swój sprzeciw już dawno. Także nie będzie kolorowego albumu pomysłów na wykończenie.

Reszta nie ma znaczenia. Dziennik będzie ubogi w tym roku, tylko pojedyncze zdjęcia. I wycieczek po muzeum oprowadzać nie będziemy.

Chyba że ktoś będzie miał VIP-Pass. Ostatnio miałem z 5 propozycji odwiedzenia budowy. A ponieważ nic nowego się nie dzieje to chęci do pokazywania BRAK.

Cześć,

Ja już zubożyłem dziennik i choć pomysłów nawet sporo do pisania to mocy sprawczych jakoś mniej.

Ja podobnie stop z wycieczkami robię. Ostatnio każdy weekend miałem jakieś zwiedzanie.

Pochwale się: MAM już OKNA.

przepraszam Karpatka że w Twoich komentarzach ale widzę że dyskus tutaj się przeniósł.

Do listy dopisałbym jeszcze znikające kołpaki, radia inne duperele z samochodu i złamania lusterka, oraz inne uszkodzenia na podblokowym parkingu.

Pozdro

Meb

Witaj Meb!

Nie masz za co przepraszać. Miejsce do dyskusji dobre, jak każde inne. Okna widziałam na zdjęciu!!! Super, balkon wygląda rewelacyjnie, ech.... Perypetie śledzę na bieżąco, chylę czoła przed stylem.

Mario_pa, skoro Meb taki chętny, to trzeba mu jakiś nalot grillowy zrobić i taras przetestować :D

U nas mały problem: wygląda na to, że nie ma co myśleć o upustach i negocjowaniu cen, skoro składy puste :evil: :evil: :evil:

Jutro obdzwaniam wszystkie hurtownie w okolicy, bo chcemy rozpoczynać, a nie bardzo mamy z czego. Nie wiecie, gdzie można nabyć poroterm 25???????

Witaj Meb!

Nie masz za co przepraszać. Miejsce do dyskusji dobre, jak każde inne. Okna widziałam na zdjęciu!!! Super, balkon wygląda rewelacyjnie, ech.... Perypetie śledzę na bieżąco, chylę czoła przed stylem.

Mario_pa, skoro Meb taki chętny, to trzeba mu jakiś nalot grillowy zrobić i taras przetestować :D

U nas mały problem: wygląda na to, że nie ma co myśleć o upustach i negocjowaniu cen, skoro składy puste :evil: :evil: :evil:

Jutro obdzwaniam wszystkie hurtownie w okolicy, bo chcemy rozpoczynać, a nie bardzo mamy z czego. Nie wiecie, gdzie można nabyć poroterm 25???????

- A co jest?

- JA JESTEM

Więcej w K08.