Karpatka 04.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Wreszcie się doczekałam. Zapraszam na marchewkowe pole i do komentowania mojego dziennika. Z jego rozpoczęciem czekałam na oficjalne pozwolenie na budowę. Postaram się jednak szybko nadrobić zaległości i przejść do konkretów. Mam nadzieję, że spotkam tu nie tylko wielbicieli projektu M08 (i w tym miejscu nieco wybiegłam przed dziennik.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Zacznie się oj zacznie ... Pierwszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 05.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Karpatka Nareszcie, życzę żeby starczyło Ci silnej woli do prowadzenia dziennika i systematycznych wpisów. czekam na zdjęcia Marchewkowego pola Drugi... Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Rety! Udało mi się w podpisie zrobić link Zdolna jezdem, bez dwóch zdań. Maksiu, jesteś wielki! Nie ma sprawy, po to jest samouczek aby z niego korzystać życzę powodzenia z budową pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja w sprawie sugestii co do listy "dlaczego" 12. Odgłosy puszczanych bąków przez zacnego sąsiada w wannie pełnej wody... wiadomo wieczorny rilaks... 13. Szczekająco-obronny piesek w łatki (wielkości świnki morskiej) czekający na jakikikolwiek sygnał do rozpoczęcia swoich "niebiańskich treli" w wyniku czego ja miłośnik wszelkiego stworzenia zaczynam kombinować w temacie psich ciasteczek faszerowanych cyjankiem. Aaaaa... najważniejsze: serdecznie witam, pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 06.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ten Entuzjazm, ta Wena .... Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.03.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Maksiu, byłeś trzeci! Raz jeszcze dzięki. Nawet Mały Żonek był ze mnie dumny. Mario_pa, gratuluję refleksu, Meb dzięki i Tobie za odwiedziny. Chwilowo jedynie wirtualne, ale trzeba będzie nadrobić zaległości i za czas jakiś porównać artystyczne wizje. Cierpliwości mam nadzieję nie braknie. Cieszę się, że już na starcie jestem z Wami zgodna w jednej kwestii: ten dziennik również zatrzyma się w ściśle określonym punkcie. Mam nadzieję, że dotrwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.03.2007 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Iwuś, o bąbelkach nie pomyślałam, ale oczywiście dopisujemy do listy!!! Przypomniałaś mi, że mój sąsiad o 5. rano dostaje uporczywego ataku kaszlu, a u góry po drewnianych podłogach sąsiedzi chodzą w drewniakach. Grunt to zdrowie!Witam i pozdrawiam!Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.03.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Mario_pa, sugerujesz, że wiosną weny zabraknie???? Myślę, że do czasu wykończeniówki będę miała sporo czasu. Ostatecznie, trzeba potem kogoś bić po d.... Coś wiesz o tym! A za wenę z góry przeprosiłam, więc usprawiedliwiona jestem. Pozdro Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 06.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ostatecznie, trzeba potem kogoś bić po d.... Coś wiesz o tym! Karpatka Ach te kobiety, a z wyglądu takie łagodne. No a ja już mam wstepną aranżację. Ale mam szlaban na wrzucenie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.03.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Chwalipięta!!!!! Znowu musiałabym napisać, że CI zazdroszczę, ale z wrodzonej przekory tego nie zrobię. Będę w sobie tłumić niskie uczucia... A z czystej ciekawości: szlaban jest od Żonki, czy autora projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 A z czystej ciekawości: szlaban jest od Żonki, czy autora projektu? 1-sza instancja wyraziła swój sprzeciw już dawno. Także nie będzie kolorowego albumu pomysłów na wykończenie. Reszta nie ma znaczenia. Dziennik będzie ubogi w tym roku, tylko pojedyncze zdjęcia. I wycieczek po muzeum oprowadzać nie będziemy. Chyba że ktoś będzie miał VIP-Pass. Ostatnio miałem z 5 propozycji odwiedzenia budowy. A ponieważ nic nowego się nie dzieje to chęci do pokazywania BRAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.03.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Co to za muzeum bez kapci! A tak serio, to czuję się wyróżniona. I zdecydowanie podzielam nastawienie. P.S. Może brak zainteresowania M08 na Śląsku jednak ma swoje plusy dodatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 07.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Cześć, Ja już zubożyłem dziennik i choć pomysłów nawet sporo do pisania to mocy sprawczych jakoś mniej. Ja podobnie stop z wycieczkami robię. Ostatnio każdy weekend miałem jakieś zwiedzanie. Pochwale się: MAM już OKNA. przepraszam Karpatka że w Twoich komentarzach ale widzę że dyskus tutaj się przeniósł. Do listy dopisałbym jeszcze znikające kołpaki, radia inne duperele z samochodu i złamania lusterka, oraz inne uszkodzenia na podblokowym parkingu. PozdroMeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 07.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Cześć, Ja podobnie stop z wycieczkami robię. Ostatnio każdy weekend miałem jakieś zwiedzanie. Meb Karpatka, ale my jeszcze nie byliśmy prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 07.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dla weteranów są oczywiście zaproszenia specjalne z wzbogaconym programem wycieczki. Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witaj Meb! Nie masz za co przepraszać. Miejsce do dyskusji dobre, jak każde inne. Okna widziałam na zdjęciu!!! Super, balkon wygląda rewelacyjnie, ech.... Perypetie śledzę na bieżąco, chylę czoła przed stylem. Mario_pa, skoro Meb taki chętny, to trzeba mu jakiś nalot grillowy zrobić i taras przetestować U nas mały problem: wygląda na to, że nie ma co myśleć o upustach i negocjowaniu cen, skoro składy puste Jutro obdzwaniam wszystkie hurtownie w okolicy, bo chcemy rozpoczynać, a nie bardzo mamy z czego. Nie wiecie, gdzie można nabyć poroterm 25??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witaj Meb! Nie masz za co przepraszać. Miejsce do dyskusji dobre, jak każde inne. Okna widziałam na zdjęciu!!! Super, balkon wygląda rewelacyjnie, ech.... Perypetie śledzę na bieżąco, chylę czoła przed stylem. Mario_pa, skoro Meb taki chętny, to trzeba mu jakiś nalot grillowy zrobić i taras przetestować U nas mały problem: wygląda na to, że nie ma co myśleć o upustach i negocjowaniu cen, skoro składy puste Jutro obdzwaniam wszystkie hurtownie w okolicy, bo chcemy rozpoczynać, a nie bardzo mamy z czego. Nie wiecie, gdzie można nabyć poroterm 25??????? - A co jest? - JA JESTEM Więcej w K08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Byłam na M08 i dopisałam ciąg dalszy. Czyżby stop klatka????? Czarna rozpacz mnie ogarnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 08.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Byłam na M08 i dopisałam ciąg dalszy. Czyżby stop klatka????? Czarna rozpacz mnie ogarnia! To nie MIS to RYŚ w którym czas pRYSł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts