aka-jonek 18.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Właściwie to pewna byłam odpowiedzi na Twoje pytanie dopóki nie zaczęłam pisać... Łatwo doradzać - by się wydawało . Zaczęłam więc spróbuję - chodzi o to, że drzwi poprzez "bogate" zdobienia masz mocno wyeksponowane na elewacji i chyba raczej nie potrzebują dodatkowego blasku, jakim jest ramka (pięknego nie da się upiększyć). A dodatkowo chyba dość blisko drzwi masz okno i ramki prawie się zejdą. Nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, ale chroń nas Panie od przesady . Musisz się wpatrzeć w tę ścianę i poczuć, czy Ci duża ilość ozdób będzie pasować, gdzieś słyszałam, że jeden znaczący akcent to max w dekoracjach, a Twoje drzwi zostaną wychwycone przez wszystkie oczy . Z drugiej strony: jeśli zdecydujecie się na te ramki to i tak nikt ich raczej nie zauważy, bo oczy ludzkie pójdą ku drzwiom . aka I ja myślałam o Waszym kominie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Moze trzebabylo wrzucic zdjecia do jakiegos power pointa i poprobowac, moglas wrzucic zdjecia byloby latwiej sie okreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 19.08.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dziewczyny, dzięki za zainteresowanie. Zrobiłam poranny kurs, pooglądałam i zaordynowałam zrywanie ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Może Ty zakupisz mi kafle a ja zakupię i podeślę Ci doniczki ??? Kupić nie kupię, ale mam inny pomysł: podrzuć mi na prv swój adres, a ja Ci pocztą paczuszkę wyślę z płytką podstawową (kilka mi jeszcze w zapasie zostało), jedynie dekorki ze znacznego foto zbliżenia będziesz musiała oglądać A gdzie nabyłaś doniczki w koronki????? nie no z zakupami płytek to żarty były - gdzieś je przecież w końcu dorwę. Doniczki z odciśniętym wzorem koronek zakupiłam w sklepie ogrodniczym - jak chcesz zrobię zdjęcie i ci wrzucę, to zadecydujesz czy pasują choć trochę do płytek czy też nie, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Gratuluje przeprowadzki!! I zazdroszcze bardzo, i bycia juz na swoim i super sasiadow i super szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.09.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Gatuluję przeprowadzki .... u mnie też młyn był ze ścianami więc wiem o czym piszesz... A jak tam Kleofas??? Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 20.09.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziewczyny, dzięki serdeczne za dobre słowo! I sorki za poślizgi, ale u nas Internet to jeszcze towar reglamentowany i bezcenny (uśpiłam Małego Żonka, by dorwać się do jego kompa i jego przenośnego ustrojstwa, które łączy mnie ze światem). Markoto, nawet się nie obejrzysz, jak kolekcję kartonów w okolicznych sklepach kolekcjonować będziesz Tylko pilnuj ścian, by w odpowiednim momencie Panów Fachowców za drzwi wystawić! YreQ, Kleofas macha do Ciebie ogonkiem i radośnie kłapie pyskiem. Chwilowo mieszka na parapecie "zielonego" pokoju, bo go Nieletnie z docelowej łazienki ewakuowały. Łazienka jest dalej szlifowana, a nawet młodsza Nieletnia już z pewnym podziwem na wyczyny Jaśnie Panów zerka, więc ich ostrożność była uzasadniona. Kleofas się nie buntował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja czekam na wiecej zdjec, ciekawia mnie te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.09.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja też gratuluję przeprowadzki !!! Dobrze być pewnie na swoim aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 21.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Aka, dobrze? Bardzo dobrze! Mieszkanie też był "swoje", tylko tak jakoś inaczej... Domek jest zdecydowanie bardziej swój A zdjątka kolorowych pomieszczeń wrzucę, tylko niech te pomieszczenia trochę wyrazu nabiorą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.09.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć i ... swojego domu . Czekam (niestety niecierpliwie ) na jedno i drugie. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 wieasz, ja do sypialni ( dziś graciarni pudłami zawalonej w kolorze niedokończonej bieli ) też chciałabym zaszaleć z bordo lub śliwką jakąś, a połączenia z pudrowym różem są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Karpatko odezwij się - TĘSKNIMY !!!Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Co to nic nie dajesz znaku zycia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda754 15.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witaj Karpatko Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego zaangażowania w budowę domu. Ja wraz z mężem budujemy dom w Rudzińcu na Śląsku. Obecnie jesteśmy na etapie instalacji elektrycznej oraz tynków wew. Czy możesz mi podać namiar na ekipę, która Wam wykonywała prąd i tyki? Potrzebuję również fachowca, który położyłby ładnie klinkier na kominie (pilne Zależy nam na solidnych (wiadomo wykonawcach bo do dziś robimy poprawki po poprzednich ( Pozdrawiam i liczę na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! http://i2.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/5943b4fc73011f3f8e8c8ecbb708326e133472.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju,miłosnego podboju.Seksu w łóżeczku,pieniędzy w woreczku,Finlandii na stole,Porsche w stodole!Wesołych świąt życzy Ania i Dejw http://bozenarodzenie.top838.com/wp-content/uploads/2007/11/wigilia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Pal diabli forum, ale Karpatko mam nadzieję że żyjesz i masz się dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 12.06.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Hejka ludziskaPrzepraszam, żem zamilkła tak podle, ale przez długi czas netu nie miałam i od świata odcięta byłam. A że po przeprowadzce czas to dobro reglamentowane, to już zupełnie inna bajka.Melduję, że mieszkamy, dobrze się mamy i do bloków za dopłatą wracać nie zamierzamy (tfu, odpukać trzy razy w niemalowane....). Jak mnie wena naśle i aparat znajdę, to kto wie, może i jakieś fotki wrzucę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts