markoto 15.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Karpatka no jakas nazwe musi chyba miec Chyba jednak zdecyduje sie na okna pcv z deceunincka Jest bardzo dziwna sprawa. zmenialaismy teraz okna, sa sporo wieksze. drewniane nam wycenili na 25 czyli 2-3 tys wiecej niz przy starych oknach a deceunink wycenil nam o 1tys zl mniej wiec teraz roznica to jakies 10tys Chyba wole za ta cene zrobic sobie taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 17.11.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Bramy robi ekipa, która wydzieliła się z Dromy. To Grupa Bramy. Cokolwiek to oznacza Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z okien. 10 tys. to rzeczywiście sporo. Ja ostatnio namiętnie przyglądam się umywalkom. Wygląda na to, że zdecydujemy się na tanią opcję: cersanit. Jest kilka, które nam się podobają zarówno pod kątem kształtu, jak i ceny. Być może "zaszaleję" i zainwestuję w Koło, ale tylko do jednej łazienki - kształt pasuje mi do kafelek. Trochę poczytałam o powłokach i innych cudach i nie znalazłam powodu, który uzasadniałby konieczność wydawania kasy za znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Cześć O co chodzi z tym otwartym obwodem? A umywalki.............? Marzy mi się seria retro z firmy Hybner ........ najpierw kupiłam ręcznie robione akcesoria do ogólnodostępnego kibelka, aby mieć argument , że nic innego już nie będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 A ja poprostu i całkiem tak zwyczajnie się przyznam, że... uwielbiam czytać Twój dziennik... W sumie do tego stopnia, że nawet nie czekam na zdjęcia... żaden serial tak nie wciąga jak Twój dziennik. Pozdrowienia dla nieletniej (ja mam ich w domu dwie sztuki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 18.12.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Cześć O co chodzi z tym otwartym obwodem? Obwód otwarty jest przy kotle na paliwo stałe. W naszym przypadku - groszek. Prawdopodobnie "zamkniemy" go płytowym wymiennikiem. Pozwoli to na zachowanie obwodu zamkniętego dla kaloryferów, a tym samym zachowanie gwarancji u producenta. Żeby nie było wątplliwości - ten fragment dyktował Mały Żonek:)))))) Iwuś, zapłoniłam się z nieśmiałości i radości! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 24.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Tego z całego serca życzy (STOKROTK@) Asia z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Witam dziękuję za życzenia Marzen o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół, z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć! pozdrawiam SĄSIADKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 26.12.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wszystkim, którzy tu świątecznie zawitali serdecznie dziękuję za ciepłe słowo i pamięć! Zrobiło się tak milutko, że już prawie widzę ten świąteczny ogień trzaskający wesoło w kominku. Za rok! Pozdrawiam najserdeczniej międzyświątecznieKarpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 31.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Z tym zapalaniem światła to się nie martw, bo ja juz nie mogę się doczekać aż sam będe sobie mógł pozapalać Chłopcy tak mają, że przuciąga ich do pstryczków elektryczków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.01.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Slawkin, miło Cię widzieć! Jak tam kariera naukowa????? Jak tam prace okołobudowlane, że do tematów miłych nawiążę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 01.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Użeram się obecnie z ekipą... Bo niby ją mam, ale jeszcze nie mam... Rozumiesz... Prąd stoi na działce... Zwożę ziemię na działkę. Obecnie potrzebuję jakiegoś spychacza... Może masz jakiś namiar, to proszę podeślij, bo muszę zrobić na działce porządek (muszę spryzmować te krecie kupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.01.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Spychacza znam tylko z Boba Budowniczego:)U nas do wyrównywania terenu jeszcze daleko. A drogę zrobiła gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A jaki kocioł macie? Czemu nie da się zajrzeć do podajnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 09.01.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mamy eko Kielara z Ustronia. A do podajnika zajrzeć się nie da, bo Mały Żonek zaordynował za wysoki postument. I albo będzie z drabiną kombinował, albo schodki dorobi na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 To ileż ma ten postument?I jaki duży macie zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.01.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Się mnie pozajączkowało. To nie wina postumentu, ale zaprojektowanego zbyt wysoko wlotu do komina. Zasobnik "150", cokolwiek to oznacza. Mam jednak lepszy pomysł: będziesz w okolicy, to naocznie zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 15.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Bywam w okolicy, ale nie potrafimy się spiknąć. Przejeżdzam sobie od czasu do czasu pod waszymi oknami i obserwuję postępy. Ostatnio twoją sąsiadkę zaczepiłem, bo myslałem że to ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Karpatko, a nie wiesz co tam u Kadilaków?Tak rozbabraną mają budowę i cisza... nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.01.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Niestety, nie wiem. Ilekroć tam jestem, to cisza. Może Kadilaki odpoczywają zimą i sił nabierają do dalszej walki wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts