Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marchewkowe pole [dziennik Karpatki] - komentarze

Recommended Posts

Dzisiaj się zarejestrowałem na forum i od razu przeczytałem cały Twój dziennik i Slawkina :p

Bardzo mi się podobają i tu od razu gratulcje za opisy.

Znalazłem upragnioną dzaiłkę na Borowej Wsi i jutro zamierzam się nią bliżej zainteresować.

Jak czytam Twój dziennik to się troszkę obawiam budowy ale jakoś to będzie.

Pozdrawiam

PS Już wybrałem projekt - też z muratora - M44 Letni Weczór. Dla mnie bomba tylko na dzień dzisiejszy nie wiem gdzie węgiel będę składował. :roll:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Póki co, znalazłam klamki, które mnie zachwyciły! No dobra, zaskoczyły. Albo i zdegustowały. W całości wykładane drobnymi diamencikami! :lol: Śliczności.... Na cenę na wszelki wypadek nie patrzyłam.

Jeśli będą subtelne, będą pasować do kolekcji Selva z wstawkami kryształowymi z certyfikacją Swarowsky'ego

http://www.selva.com/typo3temp/pics/16904005f9.jpg.

Budujący M08 ;) nie powinni sobie zaprzątać głowy jakimiś tam cenami.

A pewnie że tak - spytaliśmy o cenę - ok 4.000 EUR

Z ulgą cenową spojrzeliśmy na meble Klose. Ta sama liczba, ino waluta inna.

No i właśnie mnie oświeciłeś!!!!! Masz całkowitą rację. Jutro zamawiam wannę z masażem za 35 tys. To w złotówkach więc właściwie za pół darmo....

Wejdzie idealnie na środek salonu :lol:

Serio serio ? My to chyba dopiero przy remoncie łazienki, albo jak sprzedamy M08. I wtedy pójdziemy na ubóstwo formy zewnętrznej i maksymalny wypas w środku oraz super-ekonomię użytkowania.

Nam też przejściowo przeciekał, ale wtedy nie było jeszcze obróbek blacharskich.

Ale deskowania o ile pamiętam nie robiliście.

U każdego coś innego, u nas jest pękniecie na wysokości belki Terriva na suficie nad kominkiem - minimalne, pomimo tego, że sufit był poprawiany i naciągany siatką.

Super :-?

A jak tam Twoje postępy z gazem?

Chyba to jest zastąp, od zastoju :). Kobieta ma problemy z głową. Mówi coś o bombie bazowej na jej działce. Chociaż jest tam już gazociąg o długości 120 m na który musiała wydać zgodę. A działka jest przeznaczona na drogę, tyle że miasto nie chce za nią płacić. Sasiad dostał od niej zgodę aktem notarialnym.

Pozostało 20 m do mnie.

Mam wszystkie pozwolenia, sanwpidy, zudy, w międzyczasie w urzędzie złożyła zastrzeżenie, które prawie od razu cofnęła.

Generalnie zmieniła zdanie o 720 stopni. To jest 4 zmiana decyzji - każda na przeciwną do poprzedniej.

Jestem człowiekiem dużej cierpliwości i pobłażliwości, ale jeśli ktoś jej nadużyje ma we mnie najgorszego wrednego, mściwego wroga, który nigdy nie zapomni.

Może znowu chce się spotkać ;).

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam po świętach:)

Super tak jeść zmarznięte kiełbaski z ogniska, pewnie są pyszne :wink:

Tak przy okazji to mam pytanko o dokładną lokalizację Waszej budowy bo Sławkina już zlokalizowałem a Was jeszcze nie.

P.S.

Czy zastanawiałaś się nad pisaniem książek??

Jak czytam Wasz dziennik to myślę, że mogłabyś być w tym dobra.

Pozdrawiam