Tlobo 27.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Dzisiaj się zarejestrowałem na forum i od razu przeczytałem cały Twój dziennik i Slawkina Bardzo mi się podobają i tu od razu gratulcje za opisy. Znalazłem upragnioną dzaiłkę na Borowej Wsi i jutro zamierzam się nią bliżej zainteresować. Jak czytam Twój dziennik to się troszkę obawiam budowy ale jakoś to będzie. Pozdrawiam PS Już wybrałem projekt - też z muratora - M44 Letni Weczór. Dla mnie bomba tylko na dzień dzisiejszy nie wiem gdzie węgiel będę składował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 11.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Gratulacje Jak już jest ciepło to już jest z górki. Jak możesz to wrzuć jakieś zdjęcia kociołka bo bardzo mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.02.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Cześć Tlobo! W ładnej miejscowości będziesz pomieszkiwał! A budowania się nie bój, bo to całkiem fajna zabawa. Trochę dla masochistów, ale co tam! Fotki pieca nie mam, ale to eco Kielar 2, może uda Ci się w necie coś wyszperać? Pozdrawiam i powodzenia życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Póki co, znalazłam klamki, które mnie zachwyciły! No dobra, zaskoczyły. Albo i zdegustowały. W całości wykładane drobnymi diamencikami! Śliczności.... Na cenę na wszelki wypadek nie patrzyłam. Jeśli będą subtelne, będą pasować do kolekcji Selva z wstawkami kryształowymi z certyfikacją Swarowsky'ego http://www.selva.com/typo3temp/pics/16904005f9.jpg. Budujący M08 nie powinni sobie zaprzątać głowy jakimiś tam cenami. A pewnie że tak - spytaliśmy o cenę - ok 4.000 EUR Z ulgą cenową spojrzeliśmy na meble Klose. Ta sama liczba, ino waluta inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.02.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Budujący M08 nie powinni sobie zaprzątać głowy jakimiś tam cenami. No i właśnie mnie oświeciłeś!!!!! Masz całkowitą rację. Jutro zamawiam wannę z masażem za 35 tys. To w złotówkach więc właściwie za pół darmo.... Wejdzie idealnie na środek salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No i właśnie mnie oświeciłeś!!!!! Masz całkowitą rację. Jutro zamawiam wannę z masażem za 35 tys. To w złotówkach więc właściwie za pół darmo.... Wejdzie idealnie na środek salonu Serio serio ? My to chyba dopiero przy remoncie łazienki, albo jak sprzedamy M08. I wtedy pójdziemy na ubóstwo formy zewnętrznej i maksymalny wypas w środku oraz super-ekonomię użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.02.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jak sprzedam M08, to w następnej parterówce sobie basen walnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jak sprzedam M08, to w następnej parterówce sobie basen walnę! Follow me, sisters and bro's. Oczywiście dwuspadowej, ale powiedz serio serio czy ... sobie ze mnie robisz zbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 17.02.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Z wanną w salonie, to oczywiście jaja, ale widziałam taką A ze sprzedażą M08? Kto wie????? Ale broń Boże nie teraz! Mały Żonek kombinuje, że jak na emeryturze spłacimy kredyt, to sobie na starość parterówkę rzucimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 24.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Cześć Tlobo! Fotki pieca nie mam, ale to eco Kielar 2, może uda Ci się w necie coś wyszperać? Pozdrawiam i powodzenia życzę!!!! Kartpatka, jaki to model dokłądnie, ile kosztował ten piec i jak dostosowaliście kotłownię? Gazownia mnie wq. na maksa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 24.02.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nam też przejściowo przeciekał, ale wtedy nie było jeszcze obróbek blacharskich.Ale deskowania o ile pamiętam nie robiliście. U każdego coś innego, u nas jest pękniecie na wysokości belki Terriva na suficie nad kominkiem - minimalne, pomimo tego, że sufit był poprawiany i naciągany siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.03.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Super A jak tam Twoje postępy z gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 01.03.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Super A jak tam Twoje postępy z gazem? Chyba to jest zastąp, od zastoju . Kobieta ma problemy z głową. Mówi coś o bombie bazowej na jej działce. Chociaż jest tam już gazociąg o długości 120 m na który musiała wydać zgodę. A działka jest przeznaczona na drogę, tyle że miasto nie chce za nią płacić. Sasiad dostał od niej zgodę aktem notarialnym. Pozostało 20 m do mnie. Mam wszystkie pozwolenia, sanwpidy, zudy, w międzyczasie w urzędzie złożyła zastrzeżenie, które prawie od razu cofnęła. Generalnie zmieniła zdanie o 720 stopni. To jest 4 zmiana decyzji - każda na przeciwną do poprzedniej. Jestem człowiekiem dużej cierpliwości i pobłażliwości, ale jeśli ktoś jej nadużyje ma we mnie najgorszego wrednego, mściwego wroga, który nigdy nie zapomni. Może znowu chce się spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.03.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No to kobitka ma przewalone Ale może to jakaś masochistka i lubi takie klimaty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No to kobitka ma przewalone Ale może to jakaś masochistka i lubi takie klimaty???? Starsza pani z ambiwalencją uczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 03.03.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj, to w tym wieku może być już nieuleczalne... Stany chroniczne są typowe dla geriatrii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 18.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witamy w ZOO, my mieliśmy ptaka w pustaku stropowym, a właściwie w dziurze po pustaku - mało tynkarz nie spadł z drabiny. Gniazdo zostało wyniesione na zewnątrz - nie wiem czy ptica je odnalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 18.03.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wymienię kunę na gniazdo pełne wygłodzonych ptaków! Oferta aktualna od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 28.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam po świętach:) Super tak jeść zmarznięte kiełbaski z ogniska, pewnie są pyszne Tak przy okazji to mam pytanko o dokładną lokalizację Waszej budowy bo Sławkina już zlokalizowałem a Was jeszcze nie. P.S. Czy zastanawiałaś się nad pisaniem książek?? Jak czytam Wasz dziennik to myślę, że mogłabyś być w tym dobra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts