markoto 17.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Moga byc i sprawdzone stere metody ale pewnie jeszcze dlugo beda zajeci u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 18.05.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Niestety, do września jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dobra masz ta ekipe??? Jak wychodza cenowo??? Jaki maja zakres prac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 19.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Markoto, ekipa jest ok. Cennik - środkowa półka. Robią wszystko - od fundamentów po wykończeniówkę. Jedynie szambo i elektryka z hydraulikiem musieliśmy załatwić własnym sumptem. Uczucia - w dniu dzisiejszym mieszane. Za wyjątkiem dachu rewelacja. Za dach minus jak pas startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Szczerze to ja mysle ze nie ma ekipy doskonalej, do kazdego mozna sie przyczepic, chyba, ze ja sie z taka nie spotkalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 20.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ekipa jest mejscowa z okolic Gliwic szukam wykonawcy z naszego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 20.05.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ekipa jest spoza regionu. Uprzedzając kolejne pytanie - niestety, grafik mają w najbliższym czasie mocno napięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 20.05.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Szczerze to ja mysle ze nie ma ekipy doskonalej, do kazdego mozna sie przyczepic, chyba, ze ja sie z taka nie spotkalam. Oj, to prawda.... Kafelkarze są kochani, ale też trzeba ich mocno pilnować! Czasami mam wrażenie, że przy robocie "dla innych" część ludzi wyłącza cenną opcję "myślenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 22.05.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ładna łazienka, taka pomarańczowa U nas też w tych tonacjach i też w kwiatki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 22.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 W którym miejscu przecieka wam dach?U nas na szczęście jest OK, chwalę sobie pomysł deskowania i papowania. Przez zimę mogliśmy się przekonać na ile deskowanie + papa były szczelne. W jednym miejscu przeciekało, gdyż była tam dziura po papiaku. U nas sam dach też przeciekał, ale tylko wtedy, gdy jeszcze nie było obróbek blacharskich wokół komina, a spadł wtedy deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.05.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ładna łazienka, taka pomarańczowa U nas też w tych tonacjach i też w kwiatki pozdrawiam Dzięki! Już się nie mogę doczekać na fugi - będą w całości pomarańczowo-żółte. Po dwóch łazienkach w kwiatki - trzecia będzie bez tego typu dekorów. Oczywiście, o ile w końcu Tubądzin wrzuci Tajgę na linię produkcyjną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.05.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 W którym miejscu przecieka wam dach? U nas na szczęście jest OK, chwalę sobie pomysł deskowania i papowania. Przez zimę mogliśmy się przekonać na ile deskowanie + papa były szczelne. W jednym miejscu przeciekało, gdyż była tam dziura po papiaku. U nas sam dach też przeciekał, ale tylko wtedy, gdy jeszcze nie było obróbek blacharskich wokół komina, a spadł wtedy deszcz. Mario, oczywiście cieknie przy kominach! Ostatnio w strudze wody na ścianie mogłam ręce myć Sprowadziliśmy już "zewnętrznego" eksperta, który orzekł, że obróbki są totalnie sp....., a nieudolność nieudolnie zalana silikonem. Wkrótce zapadnie decyzja, kto to będzie naprawiał i kto poniesie koszty tej zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Wspolczuje problemow z kominem. Czlowieka chyba chce strafic szlag jak widzi jak partola robote, na ktorej powinni sie znac. Ale wnetrza zaczynaja piekniec Wesolutka ta lazienka pomaranczowa. A dowiadywalas sie o tajge w innych sklepach, moze maja zapasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.05.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 MArkoto, zapasów niestety - brak. Bo mnie coś podkusiło i cholera jasna oprócz płytki podstawowej jakieś dekorki se wymyśliłam, bo mnie się wydawało, że wolny rynek jest i mam wybór, psia kostka!.... Ale nie poddawajmy się, w poniedziałek znowu mam dzwonić do salonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 23.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 ... bo mnie się wydawało, że wolny rynek jest i mam wybór, psia kostka!.... Generalnie jest żenada, ja nie mogę się doprosić o usługę montażu anteny SAT, 4 razy nie oddzwonili, i sprawdzenie alarmu. Chyba zrobię to sam. I tak na okrągło ... Jak ja się cieszę, że już kończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 dekory?? te paski?? bo moze mozna pociac duzego kafla?? chyba ze jakies bardziej wyszukane te dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.05.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Chyba zrobię to sam. I tak na okrągło ... U nas ostatnio była ciężka dyskusja między hydraulikiem i kafelkarzami o to, kto powinien przykręcić nogi do wanny Dla obu specjalistów była to ujma na honorze i zadanie "poza specjalizacją". Mały Żonek z pomocą sześcioletniej Nieletniej uporał się z tym w kwadrans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.05.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 chyba ze jakies bardziej wyszukane te dekory Markoto, chodzi m.in. o mozaikę. Jakoś na nią nie mam pomysłu. Nad Twoją koncepcją w akcie desperacji też się zastanawialiśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 24.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych. z jakiej firmy braliście, fornir czy okleina? i jak się to rozkładało cenowo za sztukę z ościeżnicą z góry dziękuję za informację Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 24.05.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Drzwi wewnętrzne będziemy mieli z firmy Dante z Orzesza. Drewno (okleina z możliwością szlifowania) na cały dom ok. 18 tys. zł. Trudno mi sprecyzować cenę jednostkową - wszystko zależy od szerokości skrzydła, rodzaju szyby w wypełnieniu (nie wszędzie jest tzw. bezpieczna) i szerokości ościeżnicy (u nas na ścianie nośnej do 28 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts