mario_pa 08.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Aj tam od razu PESYMIZM. Pesymista to też optymista, tyle że z doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 W sumie racja: w Rysiu też były przestoje (ucięłam sobie nawet małą drzemkę technologiczną ). Jakaś analogia jest. Bliższy mi jednak Miś niż Ryś. Dlatego też zbuduję dom na miarę naszych czasów i możliwości!!!!! A skrytym porotermożercom mówię zdecydowane: NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.03.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Mario_pa, uprasza się o niedobijanie leżących żółtodziobów! To gatunek pod ścisłą ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 08.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 na Grilla jak najbardziej zapraszam. choć najlepiej jak się ekipa wyprowadzi. Powiem wam że źle się czuje jak są robotnicy bo jak bym nie u siebie był. wszyscy z tej branzy patrzą takiem dziwnym wzrokiem , Na Rysiu nie byłem ale MIś jest chyba nie do pobicia. Powiem wam że zostałą mi pół palety porotherm 12 (Na razie nie na sprzedaż ) to jeżeli się okaże że faktycznie nie będę potrzebował to za poł roku wezmę cenę jak za złoto szukając analogi do "z tyłu sklepu" trzeba uważać żeby zwyczajnych pustaków na porotherm nie przemalowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nooo! Widzę, że i ty zaczęłaś dziennikować :) Miło! Zyczę powodzenia! Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.03.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Tak z ciekawości podjechałem sobie w piątek wieczorkiem pooglądac Paniowy. Spokojniej tam niż na Borowej Wsi, tak bardziej kameralnie I miejsce które mnie przerażało w zeszłym roku, "cywilizuje się". Podejrzewam, że tam jest też twoja działka. Opisz proszę gdzie konkretnie jest twoja ziemia Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 12.03.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Przypuszczam, że dokładnie tam, gdzie zawitała cywilizacja Sąsiedzi już pracują w pocie czoła. My prawdopodobnie dołączymy do nich jeszcze w tym tygodniu. Nasza działeczka jest narożna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 29.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Działeczka narożna mówisz?? I wielki dół na niej jest... I na końcu drogi jest?? Taaaa? To proszę zanotuj Karpatko, że Slawkin odwiedził twoją budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 29.03.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Dokładnie tak! Rozumiem drogi Slawkinie, że odwiedziłeś nasz basen Sąsiad się zaoferował, że będzie bilety kasował (biedak też budujący, więc każdy grosz się przyda ). Tak było jeszcze 3 dni temu. Obecnie krajobraz w dole diametralnie się zmienił. Moi ukochani budowlańcy straszą coś budową ścian w przyszłym tygodniu. Bardzo lubię takie groźby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 29.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A powiedz ty mi jeszcze skąd masz ekipę?? Bo widziałem stało tam ostatnio takie duże granatowe auto na blachach KSU czy jakoś tak... No takie groźby są fajne... Ja ostatnio pojechałem wyprostować do pionu architekta, bo minęły już 3 umówione tygodnie a jeszcze ze 2 tyg potrwa moja adaptacja. Heh... Tu 2 tygodnie tu miesiąc i tak do jesieni może dostanę pozwolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 30.03.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jesteś lepszy niż ABW i UOP razem wzięci! Chłopaki mają najlepsze korzenie z możliwych: górale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 30.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Działeczka narożna mówisz?? I wielki dół na niej jest... I na końcu drogi jest?? Taaaa? To proszę zanotuj Karpatko, że Slawkin odwiedził twoją budowę... Ja co prawda jeszcze się nie zapusciłam w teren, ale jeżeli jesteś Karpatko tam, gdzie myślę, to widzę Twoje byłe marchewkowe pole ode mnie, jak stanę na moim polu twarzą na południe Dziś u mnie stanął blaszany pseudo garaż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 31.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 gratuluję wyboru dachówki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 31.03.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Fundamenty zalane? Super. My też mamy dwie córeczki... 5 lat i 6 m-cy... fajne te babeczki No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 31.03.2007 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Mario_pa, dziękuję Ładna, prawda? Choć odcień jakby nieco inny. Jak zwykle zazdroszczę Ci - będziesz pierwszy oglądał ją na dachu... Kadilak, a gdzie konkretnie jest Twoja działeczka? Jechałam dziś Mokierską (bo przypuszczam, że o ten rejon chodzi), ale blaszaka nie widziałam....Gdzieś w pobliżu byłego wysypiska, czy po drugiej stronie drogi???? Iwuś, laski są super! Moje mają 9 i 4,5 i już wybierają psa do nowego domu. Kolejnego, bo jednego już mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 31.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Kadilak, a gdzie konkretnie jest Twoja działeczka? Jechałam dziś Mokierską (bo przypuszczam, że o ten rejon chodzi), ale blaszaka nie widziałam....Gdzieś w pobliżu byłego wysypiska, czy po drugiej stronie drogi???? Nie tak daleko Dzieli nas jakieś 150 m Moja działka jest przy drodze za domkiem z kasztanową dachówką Zerknij na mapkę jak jeszcze jakąś posiadasz- moja ma numer 500/30 Podziwiałam dziś Twoje fundamenty przy okazji mocowania mojego blaszaka do gruntu Zazdroszcze że już ruszyliście Moje mają 9 i 4,5 i już wybierają psa do nowego domu. Kolejnego, bo jednego już mamy... Moje dzieciaki mają 7 córeczka i 14 synuś Starszak trochę zawiedziony, bo nie ma rówieśników w okolicy ale młoda zachwycona bo nasi sąsiedzi od kasztanowej dachówki mają dzieciaki w wieku 3,5 i 6 To się zapowiada niezła gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 01.04.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kadilak, już się cieszę na miłe sąsiedztwo. Gromadka dzieci wspólnie brykających jakoś wcale mnie nie przeraża - wręcz przeciwnie Syna możesz pocieszyć, że na boisku widziałam całkiem fajnych dryblasów! Grilla czas rozpalać!!!! Jak tylko się pojawię na budowie odszukam Waszą blaszaną inwestycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 17.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W temacie ślubnego deszczu. Mieliśmy piękną pogodę i wielki deszcz odpowiednio dla C.K.. Profilaktycznie 2 tygodnie różnicy pomiędzy CK. Kiedy to było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 17.04.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mario_pa, głowę daję, że wcale nie tak dawno!!!! U nas 10 śmignęła jak błyskawica, a wydaje się, że to było wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 25.04.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 HEJ. Mieszkam w pobliżu- moja 14- letnia córka popołudniami gra na boisku przeważnie w siatkowkę. Jeśli twój chłopak chciałby z nimi zagrć- nie ma problemu, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts