Karpatka 25.04.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witaj Stokrotko!!!!!Przekażę Kadilakowi dobre wieści. Mam nadzieję, że wkrótce i moje pociechy wybiegną na to boisko, choć są nieco młodsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 27.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Hej. Karpatko mam jeszcze 9-letnią córkę, z nią też twoje pociechy będą mogły się pobawić, a i u mojej sasiadki jest 3-letnia dziewczynka, naprzeciw 5-letnia, a więc wyjdzie nam z tego niezły ,,plac zabaw". Pozdrawiam. Stokrotk@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 03.05.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Super! Ja też mam dziewięciolatkę, a młodsza wkrótce skończy 5 Gdzie Cię znajdziemy, Stokrotko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 03.05.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Karpatka,Zdj wykuszu u mnie w dzienniku. Mam nadzieję, że pomogą Ci w podjęciu decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 06.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 MIESZKAM POMIĘDZY TYMI DWOMA NOWO WYBUDOWANYMI DOMAMI- JEDEN JEST OD TEJ BABKI, KTÓRA SPRZEDAWAŁA DZIAŁKI NA ,,MARCHEWKOWYM POLU" I JUŻ W NIM MIESZKA, A DRUGI JEST W STANIE SUROWYM ZAMKNIĘTYM- CHYBA JAKOSIK TAK SIĘ TO MÓWI. MIESZKAM W WILLI Z 1900 KTÓREGOŚ TAM ROKU . UWIEŻ MI ZAUWAŻYSZ Z CAŁĄ PEWNOŚCIA GDZIE TO JEST. MY TEŻ MAMY ZAMIAR ZA PARĘ LAT BUDOWAĆ DOMEK, BO TEN W KTÓRYM MIESZKAMY TRZEBABY OD FUNDAMENTÓW PO SAM DACH REMONTOWAĆ. A NIESTETY DO WYREMONTOWANEGO DOMU WCIAZ BYSMY MUSIELI WKŁADAĆ KASĘ. POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE. I DO ZOBACZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 06.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ALE DAŁAM CIAŁA Z ORTOGRAFIĄ ,,UWIERZ" WSTYD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 07.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Karpatko, a powiedz Ty mi kiedy będziesz na budowie? Bo ja regularnie podglądam postępy ale inwestorów NIET... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 07.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Byłam dziś w blaszaku i przy okazji podziwiałam Twoje piękne ściany parteru, hmmmmm pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 07.05.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Słoneczko, zerknę za Twoim domkiem! Slawkin i Kadilak, bywam często i z zaskoczenia. Dziś ok. 19.00. Generalnie lekko nieprzewidywalny inwestor ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 No Karpatko...Dół na działeczce przy fundamencie mieliście zapierdzielnisty, ale koty umieją pływać - co nie?? A tak na poważnie, sąsiadka chyba ma wam za złe że jej widok na bezkres pola zabieracie swoją budową. I musi se poprawić humorek w jakiś sposób, więc truje wam du... Miła pani... Mam nadzieję, że kotek się znajdzie, bo kwasy wsród sąsiadów, to najgorsza rzecz jaka się może zdarzyć na początku drogi pod tytułem "kąt własny, wymarzony" Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 10.05.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Na szczęście sąsiadów mamy super. I to z każdej strony. Pani od kotki jest przesympatyczna i kontekst był chyba jednak inny. Faktem jest, że wolałabym nie mieć kota w fundamencie. Kotki też nie. Zwyczajów kocich nie znam, bo ja to raczej psiara jestem (przy okazji: mój biedak wrócił dziś od fryzjera i jest ciężko obrażony... Mam nadzieję, że do jutra mu ta depresja przejdzie ). Znajomi opowiadają jedynie o ranach spowodowanych przez kocie pazurki podczas szorowania sierściucha w wannie. Mówisz, że potrafią pływać???? To byłoby pocieszające... Czyli jednak romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 11.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To dobrze, że sąsiedztwo ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Karpatko wyczytalam w dzienniku ze robicie gwc. Czy macie jakas firme od rekuperacji i gwc??? Moze jakis poleconych instalatorow??. Jacy zawitali na twa budowe po zasypaniu fundamentow, hydraulik i od gwc???? Grztuluje postepu pracv no i jestem w szoku, instalatorzy zaklepani, piece ogladniete. Macie w planach wykonczyc i wprowadzic sie w tym roku??? My nie mamy nic , nie wiem jak to bedzie u nas wygladalo bo ja w domu z dziecmi , maz cale dnie w pracy nie ma nawet kiedy pojezdzic. Gratuluje dziennika , czyta sie go na prawde super Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 GWC i reku robi Dospel. Spotkaliśmy ich stoisko na Targach Budownictwa, porównaliśmy oferty i poszło! Szczegółów nie znam, bo to działka Małego Żonka, do której nawet nie próbuję się wcinać Hydraulik z polecenia. Jeśli będziesz potrzebowała, służę namiarami na priva. Poczekajmy jednak może, aż u nas skończy. Zobaczymy, jak będzie z dalszymi referencjami A termin przeprowadzki? Spokojnie, ale do przodu. Oczywiście, marzę już o Wigilii w nowym domu, ale jest to mało realne. Może Wielkanoc? Z całą pewnością - nie będziemy zwlekać! Dziękuję w imieniu dziennika Pozdrawiam i powodzenia! Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 A czy moglaby sie dowiedziec od swego malzonka jaki mniej wiecej bedzie koszt reku i gwc z dospela (czy to sam dospel czy jakas firma przez nich polecana) i ewentualnie namiary na inne firmy ktore sie tym zajmuja?? bede bardzo wdzieczna sami sie zastanawiamy ostro nad takim rozwiazaniem pozdrawiam i czekam na jakies zdjecia w dzienniku pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Marta, Ty się nie czepiaj Trynku!!!! Zubrzyka ew. możesz. Gdybym na Trynku znalazła większe mieszkanie, albo gdyby udało mi się dołączyć do mieszkania poddasze, to pewnie nie myślałabym o budowie domu. Ponad 20 lat tam spędziłam! Tzn. od urodzenia. Było super, nawet Mały Żonek z nostalgią wspomina Rydygiera... Namiary, o które prosisz wieczorem podeślę Ci na maila (potrzebny mi do tego Mały Żonek, nie wiedzieć czemu ). Marchewki to autorski pomysł mojej pierworodnej, która uznała, że to najlepszy sposób, by nieco przekupić Zajączka. Zamysł był taki, że jeśli na działce u dziadków dłużej posiedzi, to do sąsiadów mniej zaniesie I jakoś tak przerodziło się to w rodzinną tradycję, bo teraz już co roku rozkładają marchewki z siostrą. Pozdrawiam Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 To jakie ty duze mieszkanie szukalas ze na trynku nie bylo? na rydygiera??? to pewnie znasz korandego adama Ja na kusocinskiego mieszkam a wczesniej cale zycie na sikorniku Od zawsze marzyl mi sie dom teraz kiedy mam male dzieci to teskno mi za nim jeszcze bardziej, moze to tez bedzie jeden z punktow ktore nas jednak do tego Rogoznika zagonia, w koncu tam juz mamy pozwolenie ( dzisiaj dostalismy) wiec moze w przyszlym roku uda nam sie tam wprowadzic ( eh juz siebie widze w tym domu a dzieci w ogrodzie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ano znam Adama:) Choć nie jestem pewna, czy on jeszcze by mnie poznał. A potrzebowaliśmy 4 pokoi. Na Zubrzyku były. Wygospodarowane na 50 mkw (a ja przy 2 pokojach miałam 49 ). No i niestety, wywiało nas na drugi koniec Gliwic... Który rocznik jesteś, że tak niedyskretnie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 11.05.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 73 SP 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts