Karpatka 13.05.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 A jak sąsiad na samowolę opałową postawił? I jak się idzie do Rusinowa??? Wiem, gdzie są Rusinowice - za Lublińcem, więc raczej kierunek nie ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 13.05.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 A jak sąsiad na samowolę opałową postawił? I jak się idzie do Rusinowa??? Wiem, gdzie są Rusinowice - za Lublińcem, więc raczej kierunek nie ten... A Rusinów, to dzielnica Mikołowa A idzie się tam uliczką, która jest vis a vis mojej działki, w pole i po 10 min jesteś w raju A jak sąsiad sobie samowolę strzelił, to jakby co, to ja nic tu nie pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.05.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 W raju???? To Mały Żonek pyta, dlaczego tam nie mamy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 13.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 W raju???? To Mały Żonek pyta, dlaczego tam nie mamy działki Ja o to samo zapytałam mojego żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Niech żyją!!!!! Jesteś moim guru, więc się podlizuję Mario_pa, mam nadzieję, że z tym kominkiem to pojechałeś i to sporo! Pozdrawiam Karpatka Czekaj czekaj - zaraz Ci się wpiszę do dziennika tylko gdzie on jest. No ewentualnie wkład za 2-3 tys. - reszta za cholerę nie chce być tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 karpatko nie dziwie Ci sie ze sie wsciekasz toz to zlodziejstwo w bialy dzien. Wlasnie takei sa agencje , biora kupe kasy a niewiele robia albo wcale, robia wszytsko zeby wcisnac towar i nic ich juz potem nie obchodzi. Ale troszke jeszce chyba zostalo 900m2 to calkiem spora dzialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.05.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Markoto, gratuluję refleksu! Stosunkowo szybko usunęłam ten post, bo doszłam do wniosku, że żale nic już nie dadzą. A 900 metrów przy M08 to już wcale nie jest dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Fakt ze dom zajmuje duzo miejsca ale na trawke i pare krzaczkow starczy No nie mozna miec wszystkiego albo dom po byku albo ogrodek Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.05.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Byk w ogródku to dopiero poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 no tylko wtedy juz chyba by dla Was miejsca zabraklo w tym ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.05.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Nasz bojowy york wywalczyłby miejsce i dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 22.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Karpatko, mam dla Ciebie mały prezent Redakcja muratora obdarowała forumowiczów naklejkami "tu buduje forumowicz muratora" Co Ty na to??? Jak będziesz zainteresowana, mogę przykleić na Twoją tablicę informacyjną coś takiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 22.05.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jasne:)Jak było na zlocie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 22.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Jasne:) Jak było na zlocie??? Milutko, cieplutko i smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 26.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Zamiast Ruppa może być antracytowy Koramic. Też ładnie, a szybciej. A że ciemniejsza? Jak tak usiądę i pomyślę, to dochodzę do wniosku, że zadeklarowana daltonistka jestem i takie drobiazgi mi nie przeszkadzają... Proponuję się śpieszyć, będąc dzisiaj w Dachlux-ie, zapytałem czym teraz handlują. Odpowiedzieli, że dachówką niemiecką 40% droższą niż np. Ruppceramika. Na Ruppa i Brassa zamówień w ogóle nie przyjmują, nie wiem co z innymi. A moja ceglasta się wygrzewa na dachu - cena zgodna z wczesno-marcowym zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 27.05.2007 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Dzięki za radę! Mamy już fakturę w ręce, więc jest szansa, że tym razem to nie jest dowcip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 29.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Karpatko, a ile kosztował Was strop? Interesuje mnie koszt materiału jeśli mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 29.05.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Kadilak, jak dla mnie - za dużo. Jak pisałam - Mały Żonek zdecydował się na lany i nie był to najlepszy wybór. Drewna poszło w cholerę! Albo i więcej. Chyba jednak tańszy jest z bloczków. A co do kosztów, to dam Ci info na priva w trakcie weekendu, jak Mały Żonek zerknie do dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 29.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Kadilak, jak dla mnie - za dużo. Jak pisałam - Mały Żonek zdecydował się na lany i nie był to najlepszy wybór. Drewna poszło w cholerę! Albo i więcej. Chyba jednak tańszy jest z bloczków. A co do kosztów, to dam Ci info na priva w trakcie weekendu, jak Mały Żonek zerknie do dokumentów. Byłabym zobowiązana. Liczę koszty budowy i włos jeży mi się na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 12.06.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Gracias za zdjęcia, ja należe do tych nielicznych forumowiczów którzy nie musieli czekać z niecierpliowścią na zdjęcia . Sam se pojechałem pooglądać Ale jeszcze nigdy nie udało mi się zastać Pani Inwestor w "domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts