Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marchewkowe pole [dziennik Karpatki] - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jak sąsiad na samowolę opałową postawił? :wink: :wink: :wink:

I jak się idzie do Rusinowa??? Wiem, gdzie są Rusinowice - za Lublińcem, więc raczej kierunek nie ten... :roll:

A Rusinów, to dzielnica Mikołowa :lol:

A idzie się tam uliczką, która jest vis a vis mojej działki, w pole i po 10 min jesteś w raju :wink:

A jak sąsiad sobie samowolę strzelił, to jakby co,:wink: to ja nic tu nie pisałam :wink:

karpatko nie dziwie Ci sie ze sie wsciekasz toz to zlodziejstwo w bialy dzien. Wlasnie takei sa agencje , biora kupe kasy a niewiele robia albo wcale, robia wszytsko zeby wcisnac towar i nic ich juz potem nie obchodzi.

Ale troszke jeszce chyba zostalo 900m2 to calkiem spora dzialka :)

Zamiast Ruppa może być antracytowy Koramic. Też ładnie, a szybciej. A że ciemniejsza? Jak tak usiądę i pomyślę, to dochodzę do wniosku, że zadeklarowana daltonistka jestem i takie drobiazgi mi nie przeszkadzają...

Proponuję się śpieszyć, będąc dzisiaj w Dachlux-ie, zapytałem czym teraz handlują. Odpowiedzieli, że dachówką niemiecką 40% droższą niż np. Ruppceramika. Na Ruppa i Brassa zamówień w ogóle nie przyjmują, nie wiem co z innymi. A moja ceglasta się wygrzewa na dachu - cena zgodna z wczesno-marcowym zamówieniem.

Kadilak, jak dla mnie - za dużo. Jak pisałam - Mały Żonek zdecydował się na lany i nie był to najlepszy wybór. Drewna poszło w cholerę! Albo i więcej. Chyba jednak tańszy jest z bloczków. A co do kosztów, to dam Ci info na priva w trakcie weekendu, jak Mały Żonek zerknie do dokumentów.

Kadilak, jak dla mnie - za dużo. Jak pisałam - Mały Żonek zdecydował się na lany i nie był to najlepszy wybór. Drewna poszło w cholerę! Albo i więcej. Chyba jednak tańszy jest z bloczków. A co do kosztów, to dam Ci info na priva w trakcie weekendu, jak Mały Żonek zerknie do dokumentów.

Byłabym zobowiązana. Liczę koszty budowy i włos jeży mi się na głowie :(

• 2 weeks później...