Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Marchewkowe pole [dziennik Karpatki] - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 400
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karpatka musisz zrobić tak

na miniaturce obrazka kliknąć prawym myszy i wybrać kopiuj adres obrazka a następnie wkleić ten adres pomiędzy

np:

http://images21.fotosik.pl/366/1418a2742d9235b8m.jpg

Ja własnie wkleiłem Ci się do dziennika ale już mnie tam nie ma :roll:

Meb

• 3 weeks później...
Poszalejesz z sofami ;) http://www.develde.pl/

Niepozorny z zewnątz :lol: , cudo w środku.

Piękne!!!! Problem w tym, że ostatnio coraz bardziej oddalam się od wersji ze skórą... Konkretnie od momentu, gdy zaczęłam się do niej przyklejać w krótkich spodenkach przy temperaturze +30 stopni. Kiedy tak z wrodzoną gracją usiłowałam się odkleić od przepastnego mebla (przy okazji zastanawiając się, czy pozostawię tam wilgotną plamę) doszłam do wniosku, że coraz bardziej podobają mi się sofy obite jakimś mniej wyuzdanym materiałem. Mały Żonek zaś pieje z zachwytu nad tą ideą. Zwłaszcza po minionych wakacjach i rutynowej kontroli stanu konta... :lol: :wink: :wink:

Piękne!!!! Problem w tym, że ostatnio coraz bardziej oddalam się od wersji ze skórą... Konkretnie od momentu, gdy zaczęłam się do niej przyklejać w krótkich spodenkach przy temperaturze +30 stopni. Kiedy tak z wrodzoną gracją usiłowałam się odkleić od przepastnego mebla (przy okazji zastanawiając się, czy pozostawię tam wilgotną plamę) doszłam do wniosku, że coraz bardziej podobają mi się sofy obite jakimś mniej wyuzdanym materiałem. Mały Żonek zaś pieje z zachwytu nad tą ideą. Zwłaszcza po minionych wakacjach i rutynowej kontroli stanu konta... :lol: :wink: :wink:

Ja mam doświadczenia samochodowe w tym względzie. Zalety skóry doceniłem jak mi wystrzeliła coca-cola w samochodzie. A dodatkowo nasze małe pożarciuchy mają w zwyczaju brudzić fotele kawałkami czekolady, czy w domu czy w samochodzie.

daszek bardzo ładny a sąsiedzi pewnie przez dwa tygodnie mieli trzy brygady do dyspozycji :)

z roundapem to się zastanów , ja na wiosnę popryskałam moje chwasty i dopiero teraz zaczeło odrastać ale jeszcze nie wszędzie :) nie powiem że jest mi z tego powodu specjalnie przykro ;) kosić nie musiałam.

Pytanko :wink: .... jakiej firmy macie rynny ?

I czy dekarze byli zadowoleni z membrany, tzn. czy dobrze im się kładło i na inwestora z góry kląć nie musieli :D :wink:

Bo czy Ty będziesz zadowolona to okaże sie po pierwszych śniegach i deszczach.... :roll:

Za odpowiedź dziękuję, bo jestem na etapie zakupu właśnie rynien i membranki :lol:

YreQ, rynny są z systemu Marleya. Oglądałam też Galeco, ale jak na mój gust - niczym się nie różniły. Zdecydował więc głos szefa ekipy, który stwierdził, że Marleya im się najlepiej montuje. Nie wnikałam już, dlaczego. Na membranę Harnasie nie narzekały. O ile mnie pamięć nie myli i niczego nie przekręcam - to stirotex. Albo jakoś tak bardzo podobnie.

A powiedz mi Karpatko z jakiej firmy masz te swoje zamówione drzwi? Bo całkiem fajniutkie są. Mnie wprawdzie interesuja takie które maja skrzygło pełne a szybki w takim wąziuteńkim skrzydle obok. :)

Dzisiaj spotkałem się z misiem z Dospela którego mi poleciłaś.

Muszę powiedzieć że zabił mnie cenami !!!!

25000 to nie mało...

Mam teraz niezłą zagwozdkę.