mario_pa 15.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 link do obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meb 15.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Karpatka musisz zrobić tak na miniaturce obrazka kliknąć prawym myszy i wybrać kopiuj adres obrazka a następnie wkleić ten adres pomiędzy np: http://images21.fotosik.pl/366/1418a2742d9235b8m.jpg Ja własnie wkleiłem Ci się do dziennika ale już mnie tam nie ma Meb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 15.07.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Pięknie obrastacie w folię Obserwuję postępy, wyłaniając się zza domku z czerwonym dachem Tam, na samym czubku powstałej górki, mam centrum dowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.07.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kadilak, miło Cię było poznać, sąsiadko! Wyślij Młode Pokolenie na boisko, niech kontakty zacieśnia! Może znajdzie jakieś plusy dodatnie tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 23.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ... pozwalająca płynnie zejść z nieba na ziemię... Rozumiem ból wydawania pieniędzy, ale te 19400 to jeszcze brzmi rozsądnie . Ja jednak 7.000 więcej, za szybki i okno tarasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 23.07.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Mimo to nie jest to Wiktorczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 23.07.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Mimo to nie jest to Wiktorczyk... Poszalejesz z sofami http://www.develde.pl/ Niepozorny z zewnątz , cudo w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witaj W końcu wracają z urlopów autorki moich ulubionych dzienników Daszek pewno super, ale nie mogę 'powiększyć ' zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.08.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 nie mogę 'powiększyć ' zdjęcia Poprawione!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 13.08.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Poszalejesz z sofami http://www.develde.pl/ Niepozorny z zewnątz , cudo w środku. Piękne!!!! Problem w tym, że ostatnio coraz bardziej oddalam się od wersji ze skórą... Konkretnie od momentu, gdy zaczęłam się do niej przyklejać w krótkich spodenkach przy temperaturze +30 stopni. Kiedy tak z wrodzoną gracją usiłowałam się odkleić od przepastnego mebla (przy okazji zastanawiając się, czy pozostawię tam wilgotną plamę) doszłam do wniosku, że coraz bardziej podobają mi się sofy obite jakimś mniej wyuzdanym materiałem. Mały Żonek zaś pieje z zachwytu nad tą ideą. Zwłaszcza po minionych wakacjach i rutynowej kontroli stanu konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 13.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Piękne!!!! Problem w tym, że ostatnio coraz bardziej oddalam się od wersji ze skórą... Konkretnie od momentu, gdy zaczęłam się do niej przyklejać w krótkich spodenkach przy temperaturze +30 stopni. Kiedy tak z wrodzoną gracją usiłowałam się odkleić od przepastnego mebla (przy okazji zastanawiając się, czy pozostawię tam wilgotną plamę) doszłam do wniosku, że coraz bardziej podobają mi się sofy obite jakimś mniej wyuzdanym materiałem. Mały Żonek zaś pieje z zachwytu nad tą ideą. Zwłaszcza po minionych wakacjach i rutynowej kontroli stanu konta... Ja mam doświadczenia samochodowe w tym względzie. Zalety skóry doceniłem jak mi wystrzeliła coca-cola w samochodzie. A dodatkowo nasze małe pożarciuchy mają w zwyczaju brudzić fotele kawałkami czekolady, czy w domu czy w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 14.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 daszek bardzo ładny a sąsiedzi pewnie przez dwa tygodnie mieli trzy brygady do dyspozycji z roundapem to się zastanów , ja na wiosnę popryskałam moje chwasty i dopiero teraz zaczeło odrastać ale jeszcze nie wszędzie nie powiem że jest mi z tego powodu specjalnie przykro kosić nie musiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 16.08.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Kropelka, to znakomita rekomendacja tego specyfiku! Sądzę, że zielenina w ogrodzie będzie mi potrzebna nie wcześniej, niż wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 17.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tylko kup sobie maseczkę na usta i nos , bo podobno nawdychanie sie tego może się kiepsko skończyć , męża bolała głowa a ja miałam nudności a w ciąży nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Pytanko .... jakiej firmy macie rynny ? I czy dekarze byli zadowoleni z membrany, tzn. czy dobrze im się kładło i na inwestora z góry kląć nie musieli Bo czy Ty będziesz zadowolona to okaże sie po pierwszych śniegach i deszczach.... Za odpowiedź dziękuję, bo jestem na etapie zakupu właśnie rynien i membranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 19.08.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 YreQ, rynny są z systemu Marleya. Oglądałam też Galeco, ale jak na mój gust - niczym się nie różniły. Zdecydował więc głos szefa ekipy, który stwierdził, że Marleya im się najlepiej montuje. Nie wnikałam już, dlaczego. Na membranę Harnasie nie narzekały. O ile mnie pamięć nie myli i niczego nie przekręcam - to stirotex. Albo jakoś tak bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A powiedz mi Karpatko z jakiej firmy masz te swoje zamówione drzwi? Bo całkiem fajniutkie są. Mnie wprawdzie interesuja takie które maja skrzygło pełne a szybki w takim wąziuteńkim skrzydle obok. Dzisiaj spotkałem się z misiem z Dospela którego mi poleciłaś. Muszę powiedzieć że zabił mnie cenami !!!! 25000 to nie mało... Mam teraz niezłą zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 26.08.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Slawkin, drzwi są od Jastrzemskiego z Tychów - Kobióra. Zerknij na ich stronkę, wybór mają całkiem spory.Rozumiem, że te 25 to za całość, łącznie z GWC? Ok. 10k za GWC i 15k za reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.08.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 A masz adres www do tych od drzwi? Bo googluje ale nie trafiam na ich ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 27.08.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 http://www.jastrzemski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts