pan Janek 04.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam .W lipcu chcę zacząć budowę domku jedn.z garażem.Potrzebuję wzór umowy przedwstępnej na budowę domu.Chciałbym zaznaczyć że wykonawca chce zaliczkę w wysokości 1000zł.Potrzebny właśnie jest mi taki wzór umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam .W lipcu chcę zacząć budowę domku jedn.z garażem.Potrzebuję wzór umowy przedwstępnej na budowę domu.Chciałbym zaznaczyć że wykonawca chce zaliczkę w wysokości 1000zł.Potrzebny właśnie jest mi taki wzór umowy. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22707 Masz wyszukiwarke .Powoli sobie poszukasz jest ich tu wiele. Na cito znalazłem taka w linku u góry. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Janek 05.03.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dzięki już ją kiedyś zgrałem na kompa chyba ją trochę przerobię .zastanawiam jak zaznaczyć w tej umowie że daję zaliczkę w wysokości 1000 zł.Pozdro...........sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts